"Koolitants" lükkub edasi

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
"Koolitantsu" piirkondlikud voorud lükkuvad viiruspuhangu tõttu maikuusse.
"Koolitantsu" piirkondlikud voorud lükkuvad viiruspuhangu tõttu maikuusse. Foto: Margus Ansu

Eesti tantsuagentuur on koroonaviiruse leviku tõttu otsustanud edasi lükata sel nädalavahetusel aset leidma pidanud festivali "Koolitants 2020". Samuti lükatakse edasi piirkondlikud tantsupäevad.

14. ja 15. märtsile Paide muusika- ja teatrimajja planeeritud Järvamaa, Viljandimaa, Jõgevamaa, Raplamaa ja Ida-Virumaa ning Tallinna ja Lääne-Virumaa piirkondlikest tantsupäevadest võib osa saada sealsamas 16. ja 17. mail. Edasi lükkuvad ka 11. ja 12. aprillil Ugala teatris tulema pidanud lõppkontserdid: need leiavad aset 13. ja 14. juunil.

"Kasutagem seda aega, et eelkõige oma tervist hoida," lausus "Koolitantsu" peakorraldaja Raido Bergstein. Samuti annab see väike paus tantsijatele ja juhendajatele võimaluse esitamisele tulevatest tantsudest üles leida kõik, mis ühe tantsu sees peidus on. 

Peakorraldaja sõnul mõistab korraldusmeeskond, et kontserdigraafikute muudatus põhjustab tantsukoolidele tegevuse suurt ümberkorraldamist, ning tänab kõiki festivali partnereid, tantsuõpetajaid, osalejaid ja lapsevanemaid mõistva suhtumise ja toetuse eest.

"Meile on oluline, et festivalil osalejad oleksid terved ja hoitud," ütles Bergstein. "Loodame, et mõne kuu pärast on olukord Eestis normaliseerunud ja saame tantsupäevadega jätkata."

Kõik piirkondlikele tantsupäevadele ostetud piletid kehtivad uutel kuupäevadel. Soovi korral ostab korraldaja piletid tagasi kuni 10. aprillini.

Festival "Koolitants" on juba 26. korda toimuv laste ja noorte lavatantsufestival, mis sel aastal keskendub hüüdlausele "Tants on kunst". "Koolitantsu" tantsupäevi juhivad Inger ja Ott Nool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles