Dramaturg: meie lastelavastustele on kirjutatud väga palju ilusat muusikat

Margus Haav
, reporter
Copy
14. märtsil kohtuvad Ugala laval Eesti tuntud muusikud ja poolsada laululast ning kõlama hakkavad laulud 100-aastaseks saanud Ugala teatri lastelavastustest. Foto on tehtud pühapäeval proovis.
14. märtsil kohtuvad Ugala laval Eesti tuntud muusikud ja poolsada laululast ning kõlama hakkavad laulud 100-aastaseks saanud Ugala teatri lastelavastustest. Foto on tehtud pühapäeval proovis. Foto: Heigo Teder (Ugala)

Laupäeval, 14. märtsil kohtuvad Ugala laval Eesti tuntud muusikud ja poolsada laululast ning kõlama hakkavad laulud 100-aastaseks saanud teatri lastelavastustest. Kontserdiga esitletakse ühtlasi juubelihooaja puhul väljaantud laulikut.

Kontserdi lavastaja on lastelavastuste meister Oleg Titov, muusikajuht Peeter Konovalov, dramaturg Liis Aedmaa. Näitleja Klaudia Tiitsmaa illustratsioonide põhjal loob videokujunduse Siimar Kivisild. Laulurohket seiklust teatri võlumaailmas juhib kontsertetendusel Ugala teatri näitleja Martin Mill.

Laule esitavad enam kui 40 last Viljandi ja Võhma muusikakoolist ning Tartu laulustuudiost Külliki Lauluaed. Noortele lauljatele lisaks on laval Toomas Rull löökpillidel, Raul Vaigla basskitarril, Ain Agan kitarril, Villu Veski saksofonil ja elektroonikal ning Marge Loik klaveril. Laululaste juhendajad on Maarika Reimand, Marge Loik, Roosi Rõõmusaare, Külliki Levin ja Kadi Ritsing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles