Viljandi sõudjad tulid koju 11 medaliga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Eesti meistriks tuli poiste A-klassis Viljandi spordikooli õpilane Leo Muiste, kes võitis ka sisesõudesarja oma vanuseklassis.
Eesti meistriks tuli poiste A-klassis Viljandi spordikooli õpilane Leo Muiste, kes võitis ka sisesõudesarja oma vanuseklassis. Foto: Elmo Riig

Laupäeval leidsid Narvas aset sisesõudmise Eesti meistrivõistlused, mis oli ühtlasi Eesti sisesõudesarja neljas ehk viimane etapp. Sõudetreener Ruth Vaar andis teada, et viljandlasi oli stardis 28 ning sisevõistlushooaeg lõppes hästi: koju toodi viis kuld-, neli hõbe- ja kaks pronksmedalit.

Eesti meistriteks tulid Viljandi spordikooli õpilased: poiste A-klassis Leo Muiste, tüdrukute A-klassis Helene Dimitrijev ja tüdrukute B-klassis Doris Meinbek. Kõik kolm sportlast võitsid ​sisesõudesarja ka oma vanuseklassis.

Gerli Endrekson tuli Eesti meistrivõistlustel tüdrukute B-klassis neljandaks, kuid kogu sarjas sai kolmanda koha. Tüdrukute C-klassis tuli Iris Udu meistrivõistlustel kolmandaks.

Viljandi sõudeklubi sportlastest võidutsesid nii meistrivõistlustel kui kogu sarjas meeste kergekaalus Kermo Randmäe ning naiste kergekaalus Eve Sankovski. Naiste kergekaalus tuli teiseks Jane Raudsepp ja kolmandaks Silja Tooming. Samad kohad saavutasid nad ka kogusarjas. Naiste klassis tuli teiseks Erli Mat.

Meestest sai teise koha Kaspar Taimsoo, võitjaks tuli Allar Raja. Kogu sarjas saavutas Kaspar Taimsoo kolmanda koha, esikoha võitnud Tõnu Endreksoni ja teiseks tulnud Allar Raja järel. Naiste 40+ veteranide hulgas oli Reti Joandi teine nii meistrivõistlustel kui kogu sarjas.

Ruth Vaar lisas, et nüüd ootab sõudjaid ees veehooaeg. Juba sel nädalal sõidetakse Horvaatiasse avaveelaagrisse, kus 4. ja 5. aprillil ootavad ees rahvusvahelised võistlused Zagrebis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles