Nädalavahetus tõi purjus alaealisi, joobes juhte ja naistevastast vägivalda

Triin Loide
, reporter
Copy
Viljandi politsei sai nädalavahetusel kuus väljakutset perevägivallajuhtumite juurde, kus kannataja oli naine.
Viljandi politsei sai nädalavahetusel kuus väljakutset perevägivallajuhtumite juurde, kus kannataja oli naine. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Naistepäeva nädalavahetus möödus Viljandimaa politseinikele töiselt. Kokku tuli politseile nädalavahetusel 47 väljakutset. Viis inimest toimetati kainenema ning 458 korral kontrolliti sõidukijuhtidel joovet. Neist kuuel korral osutus see kahjuks positiivseks.

Viljandi politseijaoskond andis ka teada, et hoolimata pühapäevasest naistepäevast, ei pääsenud selgi nädalavahetusel naistevastasest lähisuhtevägivallast – kuuel juhul oli naine kannatada saanud. Näiteks puhkes 8. märtsil Viljandis Jakobsoni tänava eramus elukaaslaste vahel tüli, mille käigus lõi joobes 37-aastane mees 42-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni ning viis ta arestimajja. Viga saanud naine pöördus esmaabi saamiseks traumapunkti.

6. märtsi õhtupoolikul laekus Viljandi politseile info, et Papli tänava eramus on noortel pidu. Infot kontrollima läinud politseinikud leidsid lisaks täisealisele majavaldajale eest ka kümme alaealist, kellel tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused. Noortelt võeti kohapeal selgitused ning neile kutsuti vanemad järele. Edasi tegeleb alaealistega noorsoopolitsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles