Maitsete nädalal pakuvad toidukohad kindlaid lemmikuid

Ühiskokkamine teeb maitsete nädalal osalevate toidukohtade kokad omavahel tuttavaks. FOTO: Elmo Riig

Eeloleval Viljandi maitsete nädalal osalevate toidukohtade kokad kogunesid neljapäeval Vana-Võidu kutseõppekeskuse kööki valmistama neid roogi, mida maitsete nädalal külalistele erihinnaga pakutakse.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Maitsete nädala eestvedaja Krista Kulli selgitust mööda valiti Vana-Võidu kooli köök seepärast, et see on ainuke nii suur neutraalne pind, kuhu mahuvad korraga seitsme söögikoha kokad toitu valmistama.

«Et meie toidukohad on nii eriilmelised, polegi see ei restorani- ega kohvikunädal, vaid maitsete nädal,» selgitas Kull ja lisas, et kohvikute kõrval osalevad pubi ja restoranid.

05.03.2020 07.03.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto