Linnavalitsus korrastab tänavu teid 440 000 euro eest  

Margus Haav
, reporter
Copy
Viljandi linnavalitsus laseb igal aastal suuremate tänavaehituste kõrval korrastada kõnni- ja sõiduteid. 
Viljandi linnavalitsus laseb igal aastal suuremate tänavaehituste kõrval korrastada kõnni- ja sõiduteid. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus kinnitas remondikava, mille kohaselt investeeritakse tänavu linna kõnni- ja sõiduteedesse ligi 230 000 eurot ning tehakse 210 000 euro eest pindamis- ja asfalteerimistöid.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul korrastab linn igal aastal suuremate tänavaehituste kõrval kõnni- ja sõiduteid. 

"Suurim tänavaehitus on tänavu kesklinnas Vabaduse platsi ümbruses, kuid linnaeelarves on veel ligi 230 000 eurot väiksemate, kuid samuti oluliste ehituste tarvis," rääkis linnapea pressiteate vahendusel. "Põhirõhk on lasteaedade ja koolide läheduses liiklusohutuse suurendamisel."  

Kava kohaselt ehitatakse välja kõnnitee Suur-Kaare tänaval Lõikuse tänava ja Paala tee vahelisel lõigul ning Kesk-Kaare tänaval Paala tee ja Kodu tänava vahelisel lõigul. Samuti ehitatakse 200 meetrit kõnniteed Jakobsoni kooli lähedal ning remonditakse Vaksali tänav Köstri tänava ja Paala tee vahel. Samuti tõstetakse liikluskomisjoni ettepanekul ümber Kesklinna kooli väikese maja juures Kõrgemäe tänaval olev ülekäigurada.

Lisaks eelmainitule on linnavalitsusel plaanis teha 210 000 euro eest pindamis- ja asfalteerimistöid mitmel pool linnas.

Mullu oli Viljandi linnaeelarves tänavate remondiks planeeritud 500 000 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles