Politseinike nädalalõpp. Pisut purjus alaealised ja väga purjus täisealised

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi kainestuskambris oli lõppenud nädalavahetusel tavalisest rohkem magajaid.
Viljandi kainestuskambris oli lõppenud nädalavahetusel tavalisest rohkem magajaid. Foto: Marko Saarm

Politseinike nädalalõppu sisustasid nagu tavaliselt kõige suuremal hulgal purjus inimesed, kelle kantseldamisega tuli tegelda. Kainestuskambris magas peatäit välja lausa 11 inimest, mida on peaaegu kaks korda enam kui tavaliselt.

Reede õhtul teatati politseile, et Viljandi bussijaama ooteruumis lebab maas purupurjus mees, kes turvatöötaja korraldustele ei reageeri. Politseinikud paigutasid mehe politseibussi ning toimetasid arestikambrisse kainenema.

Mõni tund hiljem tuli teade, et Viljandi vallas Vardja külas kõnnib sõiduteel helkuriteta ja tumedais rõivais naine, kelle elu on suures ohus. Teatele reageerinud politseinikud leidsid naise ning tuvastasid, et ta on joobes. Igaks juhuks vaatasid naise üle ka meedikud ja seejärel anti naine lähedaste hoole alla.

Kainestuskambrisse toimetati ka kaks raskes joobes autojuhti, kes nädalavahetusel politseile vahele jäid. Üks neist põhjustas Ugala lähistel raske liiklusõnnetuse, milles sai viga kaassõitja.

Pühapäeval kella 19.45 paiku sai politsei teate, et Viljandis Rehe tänava majas pidutsevad noored. Teatele reageerinud politseipatrull leidis eest umbes kümnest inimesest koosneva seltskonna, kelle seas oli alkoholi pruukinud alaealisi.

Pidulised saadeti laiali, korteris peo korraldanud alaealine, alkoholi tarvitanud neiu anti lähedaste hoole alla ning noorukite edasise käekäigu üle jääb valvama noorsoopolitseinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles