Koolivaheajal saab žongleerida, uisutada ja korve punuda

Triin Loide
, reporter
Copy
29. veebruaril on avatud noortetoas BMX-i ja tõukeratta võistluspäev "Fly High 2020".
29. veebruaril on avatud noortetoas BMX-i ja tõukeratta võistluspäev "Fly High 2020". Foto: Viljandi Avatud Noortetuba

Viljandis on saabuvaks koolivaheajaks kokku pandud programm, millest võiks endale meelepärast leida eri vanuses ning huvidega lapsed ja noored.

Viljandi avatud noortetoa juhataja Tiina Tarti sõnul on kavas hulk sportlikke tegevusi, kunsti ja meisterdamist, saab kokata ja õppida žongleerimist.

Talvise koolivaheajal avavad laupäeval, 22. veebruaril mitmesugused sportlikud tegevused. Viljandi spordihoones on noormeeste D-vanuseklassi käsipalli Eesti meistrivõistlused ja Viljandi Kesklinna kooli võimlas korvpalli Viljandimaa meistrivõistlused. Õhtul kutsub Viljandi jäähall igas vanuses huvilisi jäädiskole, kus eineb ansambel Von Dorpat. Lossi tänaval asuvas Koolitoas saab laupäeval ja pühapäeval õppida žongleerimist ja akrobraatikat.

Erinevaid võistlusi, kuhu oodatakse kaasa elama, on järgmise nädala jooksul palju. Pühapäeval jätkuvad spordihoones käsipallivõistlused, kolmapäeval kohtuvad Eesti noorte meistrivõistlustel Viljandi SK ja Põlva SK ning reedel Viljandi SK ja Tapa SK. Pühapäeval on saalivuti Viljandimaa meistrivõistlused.

Järgmisel laupäeval, 29. veebruaril on avatud noortetoas BMX-i ja tõukeratta võistluspäev "Fly High 2020". Lisaks on noored oodatud osalema noortetoa tõukeratta töötubadesse teisipäeval ja neljapäeval ning BMX-i kooli kolmapäeval.

Pühapäeval, 23. veebruaril on lapsed oodatud Viljandi joogakeskusesse mandalaid maalima. Teisipäevast neljapäevani pakub Viljandi linnaraamatukogu taas võimalust meisterdada. Valmivad näiteks sinimustvalge mütsitutt, niidigraafikas pilt ning joogikõrtest punutud korv ning pakutakse ka süüa. Viljandi jäähall ootab samuti 23. veebruaril pannkoogihommikule.

24. veebruaril kuulub vabariigi aastapäeva pidustuste hulka kella 14–16 lauluväljakul kestev perepäev, kus musitseerivad Henrik Hinrikus ja Tanel Sakrits, pakutakse hobusõitu, tehakse loodusretk Peep Tobrelutsuga ning on muidki tegevusi kogu perele. Kehakinnituseks pakutakse kõigile suppi, kringlit ja teed. Piduliku päeva lauluväljakul lõpetab kohtumine president Kersti Kaljulaidiga.

Viljandi Perepesa kutsub kolmapäeval ja neljapäeval tervislikku toitu valmistama alla kaheksa-aastasi lapsi koos vanemate või hooldajatega. Seal on aga vajalik eelregistreerimine.

Viljandi kunstikoolis on vaheajal animatsioonikursus. Huvilised on oodatud ka Tipu looduskooli talvisesse noortelaagrissse.

Ajaveetmisvõimalusi pakuvad veel Centrumi kino, Paulina jäätisekohvik, Viljandi nukuteater, Jakobsoni kooli ujula, Viljandi muuseum, Männimäe bowling'usaal ja Castle Escape'i põgenemistuba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles