Õpilasfirmad on sel aastal varasemast uuendusmeelsemad

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi gümnaasiumi õpilasfirma HeatOn noored koos juhendaja Külli Hiiemäe-Metsariga. Vasakult Külli Hiiemäe-Metsar, Karl-Eduard Juhkamsoo, Kert Keres ja Kardo Karu. Pildilt on puudu Janeli Tüür.
Viljandi gümnaasiumi õpilasfirma HeatOn noored koos juhendaja Külli Hiiemäe-Metsariga. Vasakult Külli Hiiemäe-Metsar, Karl-Eduard Juhkamsoo, Kert Keres ja Kardo Karu. Pildilt on puudu Janeli Tüür. Foto: Kaur Vali

Viljandi gümnaasiumi tänavused õpilasfirmad on kooli majandusõpetaja hinnangul uuenduslikumad kui kunagi varem ning ühel neist on selle tõestuseks ette näidata Tallinnas suurel õpilasfirmade laadal teenitud preemiad.

Nagu majandusõpetaja, õpilasfirma pidajate juhendaja Külli Hiiemäe-Metsar ütles, tegutseb sel õppeaastal koolis üheksa ettevõtet ning kõiki neid veavad majandussuuna XI klassi õpilased. Gümnaasiumi majandussuuna programm näebki ette, et noored peavad osalema õpilasfirma tegemises. Esimesel aastal tutvutakse ettevõtluse valdkonnaga peamiselt teoreetilisel pinnal ning kogutakse ideid, mida teisel aastal hakatakse õpilasfirmat luues rakendama. Kolmandal aastal kirjutatakse ja kaitstakse oma ettevõtluskogemuse põhjal uurimistööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles