Kurioosum: Itaallane andis vana afääri tõttu sisse lahutuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalias elavast paarist on saanud maailma vanimad lahutajad.

99-aastane mees andis lahutuse sisse, kui sai teada, et ta praegu 96-aastasel naisel oli Teise maailmasõja ajal 1940. aastatel armuafäär, edastab «The Telegraph».

Advokaadi sõnul leidis Antonio C. paar päeva enne jõule vanu dokumente läbi vaadates kirjad, mis tõendasid, et ta naisel oli kunagi abieluväline suhe. Mees vihastas ja nõudis pärast 77 koos­eluaastat lahutust.

Rosa C. tundis süüd ja tunnistas oma mehele kõik üles. Naine ei suutnud meest siiski lahutuse suhtes meelt muutma panna. Rooma kohtudokumentides seisab, et naine ja ta armuke olid kirjavahetuses.

Hoolimata pikast kooselust ning viiest lapsest, tosinast lapselapsest ja ühest lapselapselapsest, valmistuvad nad oma elu eraldi jätkama.

Armastuskirjade leidmine oli mehele viimane piisk karikas. Laste sõnul oli nende vanematel juba varem erimeelsusi. Kümme aastat tagasi kolis mees lühikeseks ajaks nende ühisest kodust välja ja läks poja juurde elama, kuid paar nädalat hiljem tuli tagasi.

Itaalia ajakirjanduse andmetel on eakas paar kuumaverelised lõunaitaallased: mees on pärit Sardiinia saarelt Olbiast ning naine Napolist. See võib olla põhjus, miks nad nii keevaliselt käitusid.

Neist sai paar 1930. aastatel, kui mees oli Napolis noor politseinik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles