Politseinikud tabasid ühe purjus ja kaks loata juhti

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Nädalavahetusel puhus alkomeetrisse 168 autojuhti. 167 olid kained.
Nädalavahetusel puhus alkomeetrisse 168 autojuhti. 167 olid kained. Foto: Tairo Lutter

Politseinikud tabasid lõppenud nädalavahetusel autoroolist ühe joobes juhi, paar juhiloata inimest ning ühe juhi, keda kimbutas tugev tuul.

Nädalavahetuse ainus joobes juht tabati reedel kella 7.40 paiku, kui politseinikud peatasid Põhja-Sakala vallas Võhmas kontrolliks sõiduauto Honda Civic. Ilmnes, et auto roolis oli 35-aastane mees, kel polnud juhtimisõigust, lisaks tuvastasid politseinikud, et ta oli alkoholi pruukinud. Mees kõrvaldati roolist ning tema suhtes alustati menetlust.

Nädalavahetuse puhusid alkomeetrisse 168 juhti ning 167 olid nõuetekohaselt kained.

Küll aga tabati paar juhiloata juhtijat.

Reedel kella 15 paiku kontrollisid politseinikud Põhja-Sakala vallas Lõhavere külas sõiduautot BMW ning avastasid, et selle roolis on juhtimisõiguseta 29-aastane naine. Ta kõrvaldati roolist ning tema suhtes alustati menetlust.

Pühapäeval kella 16 ajal peatasid politseinikud Põhja-Sakala vallas Olustveres sõiduauto BMW ning kontrollides selgus, et selle roolis oleval 20-aastasel mehel pole juhtimisõigust. Ta kõrvaldati roolist, tema suhtes alustati menetlust ning sõiduvahend anti juhtimisõigusega inimesele.

Samal ajal sai politsei teate ühelt tähelepanelikult liiklejalt, et Viljandi vallas Sinialliku kandis sõitis üks auto väga kahtlaselt vingerdades. Politseinikud pidasid auto kinni. Selle roolis olev kaine ja juhtimisõigusega eakas mees arvas, et mõnevõrra vingerdav sõidustiil võis tuleneda tugevast külgtuulest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles