Tarmo Arak – sportlasehingega päästja ja kogukonna aktivist

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Tarmo Arak
Tarmo Arak Foto: Kristi Markov

Holstre-Polli vabaajakeskuse juhatajat Tarmo Arakut võib nimetada Viljandimaa suusatajate päeva päästjaks. Et lumi on sel talvel muutunud haruldaseks loodusnähtuseks, pole suur hulk talispordisõpru oma varustust välja võtnudki ning mõni, kes on seda teinud, on selle lootuse kaotanuna juba kokku pakkinud. Eelmise nädala lõpus said aga vähemalt kohalikud tervisesportlased rõõmu tunda Holstre-Polli poolekilomeetrisest suusarajast, sest Tarmo Arak oli keskuses mitu päeva kunstlund valmistanud.

«Tarmo saab Holstre-Polli keskuse juhtimisega minu silmis väga hästi hakkama, arvestades olemasolevaid võimalusi,» räägib Araku ammune tuttav Mati Valli. «Ta ei pelga ka saagi ja kirvest kätte võtta ning rada hooldama minna. Ta soovib kõike ise teha ja võimalikult vähe lisatööjõudu kasutada.»

Keskuse juht on Arak olnud aasta jagu ning selle ametikohani tõi teda oma sõnul just kirg spordi ja vaba aja tegevuste vastu. Spordiga on ta ise tegelnud varasest noorusest peale ning teinud läbi ka Tartu nelikürituste pikad distantsid.

Spordilembusest on haaratud kogu Tarmo Araku perekond ning peret peab ta oma elus ka kõige olulisemaks. «Olen väga tänulik, et saame palju asju koos teha ja et kõik me peame au sees sportlikku eluviisi,» kõneleb ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles