Kui päevas jääb tunde väheks. Tenniseplatsil kasvanud Saara Orav: Viljandi on treenimiseks perfektne

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandlanna Saara Orav (paremal) on kuulunud «Fed Cupil» Eesti koondise koosseisu kolmel aastal. Kõige säravam mälestus on tal mullu Poolas peetud turniirilt, kui ta läks koos Anett Kontaveidiga paarismängus Rootsi esinduse vastu.
Viljandlanna Saara Orav (paremal) on kuulunud «Fed Cupil» Eesti koondise koosseisu kolmel aastal. Kõige säravam mälestus on tal mullu Poolas peetud turniirilt, kui ta läks koos Anett Kontaveidiga paarismängus Rootsi esinduse vastu. Foto: Sobala/pressfocus/sipa

Saara Oraval ei ole aega raisata. Intervjuule tuli ta otse tenniseväljakult ning rullis kohe lahti joogamati, et end pärast trenni venitada. Samal ajal sai ju ka juttu ajada.

«Nonii!» ütles ta, libistades end peaaegu spagaati. «Mul ei ole õieti häält – neli päeva kaasaelamist on oma töö teinud,» vabandas ta kähedal häälel. Muidugi: eelmisel nädalal lõppes pealinnas «Fed Cupi» turniir, millel temagi Eesti koondise koosseisus kaasa tegi.

Vestluse sissejuhatanud pärimisele, kuidas tal läheb, kostis ta vurinal vastuseks: «Tennis, söök, kool, magamine. Hommikul pool seitse lähen kodust välja, jooksma. Seejärel kooli ja trenni. Kuskil poole kaheksast jõuan õhtul koju.»

Vaatasin selle peale kella: see oligi kaheksa. Ja arvestades, et see õhtu oli Saara Oraval sel nädalal kohtumiseks ainus vaba aeg, tundsin kerget süümepiina. «Ega mul tõesti naljalt vaba aega ole. Ja kui ongi nädalas üks trennita päev, kasutan seda mitte millegi tegemiseks: lihtsalt puhkan kodus,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles