Algas konkurss kultuuriakadeemia uue juhi leidmiseks

Alice Lokk
, reporter
Copy
Kultuuriakadeemia kuulutas välja konkursi uue juhi leidmiseks. Varsti lõpeb ametiaeg kultuuriakadeemia praegusel juhil Iñaki Sandovalil.
Kultuuriakadeemia kuulutas välja konkursi uue juhi leidmiseks. Varsti lõpeb ametiaeg kultuuriakadeemia praegusel juhil Iñaki Sandovalil. Foto: Marko Saarm

Tartu ülikool kuulutas välja konkursi Viljandi kultuuriakadeemia direktori ametikoha täitmiseks käesoleva aasta 1. septembrist kuni 21. augustini 2025. 

Viljandi kultuuriakadeemia kodulehel olevas kuulutuses on kirjas, et akadeemia juhiks oodatakse kandideerima kogemusega juhte, kes soovivad mitmekülgset õppe- ja loometööd pakkuva organisatsiooni juhtimise ning arendamise kaudu anda panuse haridus- ja kultuuriellu.

Muu hulgas on kuulutuses kirjas, et sobiv kandidaat on doktorikraadi või sellega võrdsustatud teaduskraadiga, on õppe- ja teadustöö kogemusega ning loomulikult heade juhtimisoskustega. Viimase punktina on välja toodud, et uus juht oskab hästi eesti ja inglise keelt nii kõnes kui kirjas.

Kandideerimiseks tuleb 9. märtsiks saata avaldus, elulookirjeldus, akadeemilist kraadi tõendavate dokumentide koopia ja kolmeleheküljeline visioon töötamisperioodi eesmärkide kohta.

Tänavu lõpeb ametiaeg 2015. aastast akadeemiat juhtinud Iñaki Sandovalil. Enne teda juhtis akadeemiat kaks ametiaega Anzori Barkalaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles