Vastasseis. Viljandisse koliva sihtasutuse uus juht on ministri käsul endiselt valimata

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Mullu novembris käis rahvastikuminister Riina Solman koos riigikogu aseesimehe ja Isamaa juhi Helir-Valdor Seedriga vaatamas Viljandi riigimajas neid ruume, kuhu kodanikuühiskonna sihtkapital võiks suve keskpaigaks kolida.
Mullu novembris käis rahvastikuminister Riina Solman koos riigikogu aseesimehe ja Isamaa juhi Helir-Valdor Seedriga vaatamas Viljandi riigimajas neid ruume, kuhu kodanikuühiskonna sihtkapital võiks suve keskpaigaks kolida. Foto: Marko Saarm

19. detsembril kogunesid kodanikuühiskonna sihtkapitali nõukogu liikmed valima asutusele uut juhti, kelle esmaseks tööülesandeks pidi saama riigile kuuluva sihtasutuse Viljandisse kolimine. Kolm paremat olid juba sõelal, kuid juht jäi tol päeval valimata ning pole tänini paika saanud.

«Ministeeriumist tuli ettepanek, et juht tuleb valimata jätta, ning sellest ei saanud keelduda,» meenutas kodanikuühiskonna sihtkapitali (KÜSK) nõukogu esimees Alari Rammo. Ta lisas, et tegelikult oleks nõukogu võinud juhi ära valida, kuid tõenäoliselt oleks minister siis nõukogu kohe laiali saatnud ning uue nõukogu ja juhi vahele oleks konflikt sisse programmeeritud. Samas olid endise nõukogu liikmed seda meelt, et tunnevad organisatsiooni ja suudaksid valida KÜSK-ile parima juhi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles