Maakondlik turniir. Korvpallišõul loobiti 166 punkti, kolmepunkti joone tagant tabati 33 viset

Priscilla Õmblus
Copy
Nii Saku teises liigas kui Viljandi maakonna turniiril kannab oma meeskondade resultaadi eest enim hoolt Rauno Meerits (palliga). Eelmisel reedel sai ta BC Eesti Maavara / Baltic Agro särgis teises liigas kirja kaksikduubli. Laupäeval viskas ta maakondlikul turniiril BC Küsimärgile 61 punkti ja tegi jälle kaksikduubli.
Nii Saku teises liigas kui Viljandi maakonna turniiril kannab oma meeskondade resultaadi eest enim hoolt Rauno Meerits (palliga). Eelmisel reedel sai ta BC Eesti Maavara / Baltic Agro särgis teises liigas kirja kaksikduubli. Laupäeval viskas ta maakondlikul turniiril BC Küsimärgile 61 punkti ja tegi jälle kaksikduubli. Foto: Marko Saarm

«Ei mäletagi, millal viimati – ja kas üldse? – viskas üks meeskond 166 punkti?! Igatahes sellel nädalavahetusel visati!» seisis Viljandimaa korvpalliturniiri kodulehel pärast viit kuuenda vooru kohtumist.

Ülaltoodud vägiteoga sai läinud laupäeval Viljandi Kesklinna kooli võimlas hakkama BC Küsimärk, kes võitis 166:48 Põhja-Sakala Valda. Seejuures tabati suisa 33 kolmepunktiviset ning jagati 47 resultatiivset söötu.

Kõnealuse mängu vedur oli Rauno Meerits, kelle kontole kogunes 61 punkti. Põhja-Sakala Vallale tõi enim punkte, 18, Janno Leemet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles