Kolga-Jaani sats loputas tabeli liidrit

Priscilla Õmblus
Copy
Reedeses mängus Keila Korvpallikooli vastu tegi BC Eesti Maavara / Baltic Agro mängija Mario Polusk kaksikduubli: ta viskas 21 punkti ja andis 11 resultatiivset söötu. Foto on kodumängust KK Viimsiga. Selle võitis Viljandi valla meeskond 94:70.
Reedeses mängus Keila Korvpallikooli vastu tegi BC Eesti Maavara / Baltic Agro mängija Mario Polusk kaksikduubli: ta viskas 21 punkti ja andis 11 resultatiivset söötu. Foto on kodumängust KK Viimsiga. Selle võitis Viljandi valla meeskond 94:70. Foto: Elmo Riig

Eelmisel reedel võõrustas Viljandi valla esindusmeeskond BC Eesti Maavara / Baltic Agro Kolga-Jaani põhikooli spordisaalis Saku teise korvpalliliiga tabeli liidrit Keila Korvpallikooli. Erilist külalislahkust ta aga üles ei näidanud ja selle tunnistuseks on 97:78 võit.

«Poisid olid täna tublid. Jäime oma plaanidele kindlaks ja meeskond võitles kui üks suur rusikas. Kaitse toimis ja suutsime vastaste liidreid ohjes hoida,» rääkis meeskonna juht Joel Paal pärast kohtumist.

Peale selle, et Keila Korvpallikool on tabeli liider, on selle meeskonna liikmed juba pikalt mänginud ning surve aina areneda ja kõrgemale tõusta on korralik, nagu Paal hiljuti Sakala veergudel rääkis. «Keila on suurepärane meeskond. Nad on väga kiired. Noored ja tahtmist täis,» nentis ta reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles