Kolmas riigiasutus valmistub pealinnast Viljandisse kolima (1)

Margus Haav
, reporter
Copy
KÜSK-i igapäevatöö seisneb Agu Laiuse jutu järgi taotlusvoorude ettevalmistamises ja elluviimises. Lisaks on hiljem asutuse ülesandeks jälgida, kas toetust on kasutatud esitatud taotluse, projekti ja seaduse järgi. Oma tegevust on nad tutvustanud infopäevadel üle Eesti ning seda on plaanis jätkata.
KÜSK-i igapäevatöö seisneb Agu Laiuse jutu järgi taotlusvoorude ettevalmistamises ja elluviimises. Lisaks on hiljem asutuse ülesandeks jälgida, kas toetust on kasutatud esitatud taotluse, projekti ja seaduse järgi. Oma tegevust on nad tutvustanud infopäevadel üle Eesti ning seda on plaanis jätkata. Foto: Vladislav Musakko

Tallinnast tänavu Viljandisse koliv kodanikuühiskonna sihtkapital (KÜSK) seab augusti alguseks end sisse Vabaduse platsi äärses endises maavalitsuse hoones, mis praegu on riigimaja. Seni on riigireformi tuules Viljandisse jõudnud maaelu edendamise sihtasutus ja Eesti rahvakultuuri keskus.

KÜSK-i praeguse juhataja Agu Laiuse ametiaeg tiksub täis veebruari lõpus. Kolm ametiaega ning tosin aastat ametis olnud mees kinnitas, et uuesti ta kandideerida ei kavatse. Parasjagu käib ka uue nõukogu liikmete valimine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles