Kaks võistlus­päeva, kaks kaotust

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti koondise esinumber Fed Cupil on hiljuti Austraalia lahtistel veerandfinaali pääsenud Anett Kontaveit.
Eesti koondise esinumber Fed Cupil on hiljuti Austraalia lahtistel veerandfinaali pääsenud Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter

Tänaseni pealinnas Tallinki tennisekeskuses vältaval «Fed Cupil», teisisõnu tenniseföderatsiooni karikavõistluste Euro-Aafrika tsooni esimese grupi turniiril oli Eesti naiskond, mille koosseisu kuulub viljandlanna Saara Orav, neljapäevaks kogunud kaks kaotust.

Neljapäeval läks Eesti naiskond vastamisi Itaaliaga ning kahe üksikmängu ja ühe paarismängu kokkuvõttes sai 2:1 võidu Itaalia. Esimeses üksikmängus pidi Jelena Malõgina tunnistama vastase Elisabetta Cocciaretto 6:1, 6:1 selget paremust, seejärel aga alistas Anett Kontaveit maailma 100. reketi Camila Giorgi 6:3, 4:6, 7:6. Otsustava paarismängu võitis Itaalia 6:3, 6:2.

«Oli päris kõrgetasemeline mäng,» ütles Kontaveit Postimehele. «Vastane mängis väga hästi ja jõuliselt. Üritasin endast kõik anda, et veel üks pall väljakule saata ja vastane peaks rohkem lööke tegema. Mängisin hästi kaitses ja hoidsin oma servi hästi. Tie-break’is mängisin kaitses hästi ja lõpus ei eksinud. Üritasin terve mängu jooksul tegutseda võimalikult stabiilselt, see tõigi võidu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles