Basseinipidu ja räpikontsert. Sõbrapäeval peetakse pidusid igas vallas

Alice Lokk
, reporter
Copy
Sõbrapäeval korraldatakse üle Viljandimaa mitmesuguseid üritusi. Suure-Jaani tervisekojas saavad huvilised osaleda basseinipeol.
Sõbrapäeval korraldatakse üle Viljandimaa mitmesuguseid üritusi. Suure-Jaani tervisekojas saavad huvilised osaleda basseinipeol. Foto: Elmo Riig

Sõbrapäev on tänavu reede ja sel puhul peetakse mitmes Viljandimaa paigas huvitavaid pidusid ja tantsuõhtuid.

Neil, kel on järgmise reede õhtul peotuju, pettuma ei pea. Valdade kodulehtedelt ja sotsiaalmeediast tuleb välja, et tegevust jagub ning tansupidusid peetakse igas vallas. Lisaks sellele on mitu üritust Viljandis.

Suure-Jaani tervisekojas peetakse kella kaheksast basseinipidu, mis on mõeldud vähemalt 18-aastastele. Südaööni kestvasse programmi kuuluvad vesiaeroobika ja saun. Pilet maksab 29.95 eurot.

Abja kultuurimajas peetakse sõbrapäevapidu kella 22–2. Uksed avatakse kell 21. Esineb ansambel Parvepoisid. Laud kaetakse ise. Pilet eelmüügist 8, kohapeal 10 eurot. Peo ajal saab teha sõbrapilte võlupeegliga.

Karksi-Nuia kultuurikeskuses on kell 20 sõbrapäevapidu. Esineb C-duur, avatud on puhvet. Esineb idamaise tantsu trupp Hürrem Hallistest. Avatud on puhvet. Pilet eelmüügist 8 eurot, samal õhtul 10 eurot.

Pilistvere rahvamajas peetakse tantsuõhtut, kus astub üles Nukker Kukeke. Pidu algab kell 20. Vaheaegadel astub üles Põltsamaa show-tantsutrupp Seltsis Segasem. Pilet 7 eurot.

Mustla rahvamajas algab kell 20 tantsuõhtu, kus esineb ansambel Vea. Pilet eelmüügist 6 eurot ja kohapeal 8 eurot. Iga kümnes pilet on tasuta.

Sakala keskuses algab kell 18.30 Ajaratta klubi peoõhtu. Lauludega esinevad noored lauljad Viljandist ja Võhmast Marika Reimandi juhendamisel. Pilet maksab 6 eurot. Piletid müügil ka tund enne algust kohapeal. 

Pärimusmuusika aidas kestavad kolm päeva Hiiu kandle talvepäevad ning selle osaks on reede õhtul kella seitsmsest südaööni avatud "Tantsumaja: Hiiu kandle eri". Kanneldavad Sänni Noormets, Annika Mändmaa ja Liisa Koemets. Tantsumaja algab õpitoaga, mis annab võimaluse teadjate näpunäidete järgi tantsusamme õppida.

Pööningul esineb Reket. Pidu kestab kella üheteistkümnest neljani hommikul. Pilet maksab 10 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles