Printsess pressi all ehk Naine, kes on populaarsem kui biitlid

Margus Haav
, reporter
Copy
Raske hetk Taylor Swifti elus: sa ärkad ja saad teada, et sinu album ei kandideeri ühelegi muusikaauhinnale.
Raske hetk Taylor Swifti elus: sa ärkad ja saad teada, et sinu album ei kandideeri ühelegi muusikaauhinnale. Foto: Kaader filmist

Popstaar Taylor Swifti elust rääkiv «Miss Americana» on parasjagu maailma kõige rohkem kõneainet pakkuv dokumentaalfilm ning ühtlasi on see mõjukas filmiandmebaasis IMDB ­Netflixi biograafiafilmidest kõige kõrgema reitinguga.

Ei ole kerge kellelgi. Isegi rikastel ja ilusatel on mured. Taylor Swiftil näiteks tuleb päris mitmega rinda pista. Eralennuk võtab maast lahti sellise kiirusega, et biifsteek tahab taldrikult maha pudeneda. Mõnel päeval on internet õel ning laike koguneb vähem kui miinuseid. Kuidas oleks võimalik oma keha tuunida nii, et enamik strateegilisi piirkondi oleks modellimõõdus, aga tagumik moekalt kaks-kolm numbrit suurem? Mida sa teed siis, kui ärkad ühel ilusal päeval, mil Grammy nominendid kuulutatakse välja, ja sinu värsket albumit ei ole üheski kategoorias esitatud? Ning kuidas tulla toime külmalt ja ähvardavalt läheneva vanusega – 30. eluaasta ju kummitab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles