Viljandis lükatakse käima nädal toidufanattidele

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandis märtsi keskpaigas käima lükatav maitsete nädal utsitab inimesi kodust välja sööma tulema. Sellel lööb kaasa seitse siinset toidukohta.
Viljandis märtsi keskpaigas käima lükatav maitsete nädal utsitab inimesi kodust välja sööma tulema. Sellel lööb kaasa seitse siinset toidukohta. Foto: Elmo Riig

Veidi enam kui kuu pärast lükatakse Viljandis käima maitsete nädal, mis meelitab inimesi oma köögilaua tagant välja sööma ning mille kestel pakub erimenüüd seitse Viljandi toidukohta.

Viljandis peetakse juunis küll iga aastaga järjest suuremaid mõõtmeid ja populaarsust koguvat kohvikute ööd, mil kõigil on võimalik üheks õhtuks oma kohvik avada, ent toidukohtades pole sellist maitsete nädalat varem korraldatud.

"Pole vist enam Eestis linna, kus ei peeta restoranide või kohvikute nädalat. Idee on küll mujalt, aga Viljandi maitsete nädala fookus on just Viljandil ja siinsetel tegijatel," ütles linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti ametijuhataja Krista Kull. "Maitsete nädalal ei ole plaanis konkureerida teiste linnade üritustega, eesmärk on tuua siinseid kohti viljandlastele lähemale."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles