Hokikooli treenerid jagavad jääl tasuta nõu

Priscilla Õmblus
Copy
VLND hokikool lükkab tänasest Viljandi jäähallis käima tasuta uisuõppe. Vabale jääle liuglema läinud inimesed võivad julgelt Viljandi hokitreeneritelt uisuõpet küsida. Fotol on treener Ragnar Soo.
VLND hokikool lükkab tänasest Viljandi jäähallis käima tasuta uisuõppe. Vabale jääle liuglema läinud inimesed võivad julgelt Viljandi hokitreeneritelt uisuõpet küsida. Fotol on treener Ragnar Soo. Foto: Elmo Riig

VLND hokikooli treenerid Ott Tootsi ja Ragnar Soo õpetavad huvilisi koos ameeriklasest hokitreeneri Steven van Kuykiga täna kella 17–19 ning laupäeval kella 13–15 Viljandi jäähallis uisutama.

"Meil on plaan Steve’i ja Otiga iga nädal kaks korda jäähallis vabal jääl olla ning kõik, kes uisutama tulevad, võivad abi küsida, ükskõik kas nad soovivad siis uisutamisoskusi parandada või kas või nullist õppida," selgitas Soo.

Teisisõnu liuglevad hokitreenerid vabal jääl ning kõigil õpihimulistel on võimalik minna ja neil varrukast kinni võtta ning nõu küsida. Treenerid jagavad nõu tasuta, kuid vabale jääle pääsemiseks tuleks soetada tavapärane 50-minutiline jääpilet. Alla seitsmeaastastele on see tasuta, alla 13-aastastele 2 eurot ning alates 14. eluaastast 4 eurot. Kohapeal saab uiske laenata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles