Kergejõustiklastel on seljataga kaks edukat võistlust

Priscilla Õmblus
Copy
Kaks nädalat tagasi teenis Jander Heil Eesti talvistel karikavõistlustel meeste kuulitõukes tulemusega 18.97 esikoha, parandades sellega oma eelmist siserekordit.
Kaks nädalat tagasi teenis Jander Heil Eesti talvistel karikavõistlustel meeste kuulitõukes tulemusega 18.97 esikoha, parandades sellega oma eelmist siserekordit. Foto: Marko Mumm/Eesti Kergejõustikuliit

Eesti kergejõustiklastel möödusid kaks viimast nädalavahetust võistluslainel: üle-eelmisel nädalavahetusel osalesid nii meie tipud kui tulevikulootused talvistel karikavõistlustel, eelmisel nädalavahetusel peeti U-14 ja U-16 vanuseklassi meistrivõistlusi. Viljandimaa sportlastel on mõlemast nädalavahetusest ette näidata häid tulemusi.

Eesti U-14 ja U-16 vanuseklassi meistrivõistlustel Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis oli võistlustules 577 noort ning esindatud oli 40 klubi. Siinsetest sportlastest pääsesid pjedestaalile Merili Käsper Staieri vastupidavusalade klubist U-16 vanuseklassi kõrgushüppes tulemusega 1.62 ja Helene Metsmaa Sakala kergejõustikuseltsist U-16 vanuseklassi kuulitõukes tulemusega 11.88. Mõlemad neiud saavutasid kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles