02.02.2020 Viljandi abiellujatele pinget ei pakkunud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Abielusõlmimise tseremooniaks mõeldud saal oli pühapäeval tühi, sest kahtedest ja nullidest koosnev kuupäev kedagi paari minema ei meelitanud.
Abielusõlmimise tseremooniaks mõeldud saal oli pühapäeval tühi, sest kahtedest ja nullidest koosnev kuupäev kedagi paari minema ei meelitanud. Foto: Marko Saarm

Viljandi perekonnaseisuametniku poole ei pöördunud ükski paar sooviga sõlmida abielu 2. veebruaril, et saada oma pulmakuupäevaks nullidest ja kahtedest koosnev arvujada.

«Isegi ühtegi huvilist ei olnud,» tunnistas perekonnaseisuametnik Aili Öngo. Ehkki 2. veebruar oli pühapäev ja siis abielusid tavaliselt ei registreerita, on kokkuleppel ametnikuga ning linnavalitsuse kehtestatud hinnakirja järgi võimalik ka pühapäeviti tseremooniaid teha.

Enam kui kahe nädala pärast saabuval kuupäeval 20.02.2020 on mõned paarid end abiellumiseks kirja pannud. Aili Öngo sõnul on nende hulk aga täiesti tavapärane ning võrreldav teiste tavaliste tööpäevade omaga.

«Midagi sellist, nagu oli näiteks kuupäeval 07.07.2007, praegu ei ole,» meenutas Öngo, kelle meenutusel oli 2007. aasta 7. juulil abiellujaid Viljandis nii palju, et kõigile ei jätkunud enam aegu.

Ka 29. veebruaril abiellumise vastu pole seni keegi huvi tundnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles