2012. aastal tõusevad ausse peresuhted ja teele kerkivad rahalised raskused

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seisame silmitsi väga keerulise aastaga ning nüüd oleneb meist endist, kui palju oskame ennast ja lähedasi armastada, et aasta kulgeks meeldivalt.

JÄÄR (21. III — 20. IV)
Vajate sel aastal kodust hubasust. Kodustega on läbisaamine sõbralik ning tähtsaks peate suhteid vanematega. Juunis ja augustis on hea teha kodus ümberkorraldusi. Pingeid on kõige parem maandada aias.

Lõbustustest te ei hooli. Juulis, augustis ja septembris külastate ehk sõpru või käite kultuuriüritustel. Septembris pöörate tähelepanu laste arengule. Suhtlete nendega pingevabalt.

Romantilistes suhetes võite tunda jahenemist, mis kestab 5. oktoobrini. Aeg-ajalt kipute olema kriitiline ja rikute mossitades partneri tuju. Juhtub, et käite teineteisest tuimalt mööda ja elate eri maailmades. Kui teil on ühine huvi või olete koostööpartnerid, võite tänavu koos mägesid nihutada.

Pärast 5. oktoobrit tekib teil võib-olla soov võtta ette kinnisvaratehing. Pistmist võib tulla maksuametiga, esile ähvardavad kerkida ühisvara või testamendi probleemid.

Rahaasjad on pigem head, eriti 11. juunini. On oodata palgatõusu, preemiat või meeldivat lisatööd. Oskate mõistlikult investeerida. Eriti hea on sõlmida tehinguid märtsis ja mais, mil võib tekkida hiilgav idee, kuidas enda või firma rahalist seisu parandada. Aasta teisel poolel peaksite säästma.

Olge aasta vältel seaduskuulekas ning dokumente allkirjastades ja lepinguid sõlmides hoolikas. Märtsis võidakse teie kohta levitada kuulujutte. Jääradel on suurepärane aeg alustada või jätkata õpinguid.

Oodata on ahvatlevaid pakkumisi, aga tulemata ei jää ka takistused ja pahandused — võib-olla isegi töökaotus.

Märtsi Jääradel võib tekkida mõte muuta eriala, minna õppima või täiendada end välisriigis. Kui te ei tee otsust rutakalt, tõotab kõik minna hästi ning olete uues ametis õnnelik.

Need, kes pole oma tööga rahul või on teenistuse kaotanud, võivad pürgida samas asutuses kõrgemale ametipostile. Kõige parem on teha seda veebruaris või märtsis.

Töökaaslaste ja ülemustega tekib septembris vääritimõistmisi. 7. oktoobrist 17. novembrini võib ette tulla pahandusi.

Tervis peab vastu, kuigi juulini kipute külmetuma. Võib ette tulla närvilisusest, vihastumisest, ebaregulaarsest toitumisest või rahutust unest tingitud seedehäireid. Mõttekas oleks hakata tegema tervisesporti.
 

SÕNN (21. IV — 20. V)

Kodune elu kulgeb rahulikult. Aasta algusest 3. juulini, samuti septembris ja oktoobris olete ehk käskiv ja kipute teisi kontrollima. Teil on kavatsus teha kodus pisiremonti, paigutada mööbel ümber või uuendada üht-teist.

Kõik sujub, kui oma plaani perega enne läbi arutate.

Vanematega saate hästi läbi ja aitate neid, kui nad seda vajavad. Võib-olla teeb teile muret nende tervis. Mõni Sõnn võtab endale väikese lemmiklooma.

Romantilised suhted on aasta algul ja lõpupoole emotsionaalsed. 7. oktoobrist 17. novembrini kipute vaidlema ja tüli norima. Riid võib paisuda suureks, kuid lepite õige pea. Peaasi et te tuju ajel suhteid ei katkestaks.

Kui leiate sõbra, veenduge enne jäägitut pühendumist tema ustavuses. Ärge tehke tähtsaid otsuseid rutakalt, vastasel korral võidakse teid petta või ära kasutada.

Rahaga oskate sel aastal kenasti ümber käia. Kui on vaja teha suur väljaminek, sõlmida tehing või leping, kaalute kõik mängleva kergusega läbi ning võtate kuulda juriidilist nõu.

Kui olukord nõuab, oskate säästa. Sõnnid peaksid jälgima, et nende ettevõtmised oleksid seadusega kooskõlas. Mõni vaenlane võib hakata töötama teie vastu.

Poolest juunist aasta lõpuni armastab raha teid: võite saada palgakõrgendust või preemiat, leida lisatöö või võita loteriis. Eriti hea aeg rahaga ümberkäimiseks ja investeerimiseks on 24. maist 7. juunini ja 3. aprillist 7. augustini.

Sissetulekud on suuremad neil, kes teevad loomingulist tööd. Sama kiiresti, kui raha tuleb, võib see pärast 11. juunit paraku kaduda, sest olete helde, laenate kergekäeliselt ega kontrolli väljaminekuid.

Tööl läheb kõik nii, nagu soovite ja plaanite. Olete kohusetundlik ja töökas, saate ülemuste ja töökaaslastega hästi läbi. Kui olete ülemus, käitute alluvatega õiglaselt, kuid karmilt. Kui tahate midagi muuta, on kõige parem teha seda jaanuaris.

Töötud Sõnnid alustagu aktiivselt tööotsinguid, kasutades vajadusel tutvusi. Ärge unustage üle vaadata kuulutusi: pole välistatud, et leiate väärt pakkumise just nendest.

11. juulini on edukad peaaegu kõik Sõnnid. Oktoobrist võib tekkida probleeme: rutiinne või kuhjunud töö tekitab väsimust ja tüdimust.

Teid aitavad sõprade või vanemate inimeste nõuanded. Aprillis sündinud Sõnnidel tuleb ehk ette võtta enesetäiendamine.

Pärast 17. novembrit ei maksa ülemustega vaidlustesse laskuda. Nõudke oma õigusi leebelt, sõlmige kompromisse ja hoiduge sildu põletamast.

Tervis on hea, kuid muutlik. Aasta läbi võib ette tulla külmetushaigusi. Olge hoolikas alates 5. oktoobrist. Välistatud pole väiksed traumad, mis on enamasti tingitud hooletusest.


KAKSIKUD (21. V — 21. VI)

Kodune elu on 1.—17. septembrini ja 3.—28. oktoobrini selline, nagu olete plaaninud. Siis võite alustada ümberkorraldusi ja remonti, teha ehitus- ja aiatöid või soetada uue kodu.

Kodustega on läbisaamine rahulik. Oskate üksteist aidata ega jäta hooletusse lapsi ja vanemaid. Pingelised ja jahedad ähvardavad suhted lastega olla 5. oktoobrini. Kipute olema kriitiline, ei anna neile vabadust tegelda hobidega ega vaevu kuulama nende muresid.

Kui pinged on tekkinud, sobib nende lahendamiseks septembri lõpp või november.

Romantiliste suhetega olete rahul. Kui olete üksik, võite armuda. Partnerlussuhtes ja abielus võib arusaamatusi ette tulla 7. oktoobrist 17. novembrini.

Suuremaid rahalisi tehinguid oleks kasulik sooritada juunis. Just siis on hea rääkida ülemusega palgatõusust. Hätta te rahaliselt ei jää, sest külluse ja õnne planeet Jupiter liigub alates 11. juunist teie märgis ja raha võib ise teie juurde tulla.

Teenida ja investeeringuid sõlmida õnnestub kõige paremini 7.—26. juunini. 7. augustist 6. septembrini vältige raiskamist ja laenamist. Õnne võib olla loteriis.

Teil tekib ehk soov vahetada töökohta. Kasuliku soovituse võivad anda sõbrad või tuttavad. Kui olete töötu, on parim aeg ametikohta otsida 14. jaanuarist 8. veebruarini, 14. veebruarist 2. märtsini ja 23. märtsist 17. aprillini: siis olete aktiivsem, uuele avatud ja hea suhtleja.

Teie loomupärane vaba suhtlemisviis ning oskus infot koguda ja võimalustest kinni haarata on suuremad 11. juunist aasta lõpuni.

Aasta teisel poolel võite omandada uue eriala, õppida võõrkeele või suunduda välismaale tööle või õppima.

17. oktoobrist 17. novembrini püüdke hoiduda töövaidlustest. Sel ajal ei ole hea töökohta hüljata ega lepingut katkestada.

Kui teil on soov karjääriredelil edasi liikuda, olge aktiivne veebruari teisel poolel ja 23. märtsist 17. aprillini, sest siis võib tulla soodne pakkumine.

Kui töötate kunsti ja kirjanduse vallas või asutuses, kus on palju suhtlemist, asjaajamist ja ringisõitmist, olete väga edukas. Loometöö sobib teile, sest teis on originaalsust.

Edu saadab ka neid, kes töötavad haiglas või hooldekodus. Kui olete juhtivtöötaja, võib aasta kujuneda raskeks, sest olete hajameelne.

Tervis kipub olema muutlik oktoobrist aasta lõpuni. Võivad kallale tulla külmetushaigused või ägeneda kroonilised hädad.


VÄHK (22. VI — 22. VII)

Oktoobri lõpuni on kodune elu kontrolli all. Ehk tekib teil soov elukohta vahetada, võtta ette remont ja alustada juurdeehitust. Aiaomanikud rajavad ilmselt purskkaevu ja mänguväljaku ning kasvatavad taimi.

Saate sõpradega hästi läbi, võib-olla leiate uusigi.

Tähtsad on suhted kodustega, eriti vanematega. Ärge unustage pingeid maandada, sest argipäeviti kipuvad lähisuhted muutuma pinnapealseks. Olete nõudlik ja pisiasjus noriv.

Oktoobrist aasta lõpuni märkate, et kodused vajavad abi. Organiseerige kogupereüritusi: käige teatris ja kontsertidel, sõitke loodusesse.

Lastega olete sõbralik ja ühel lainel. Vanematega suhtlete oktoobrini tihedalt, aitate neid ja arvestate nende elukogemust.

Mais võidakse teid haarata liikumisse, mille eesmärk on aidata vähekindlustatuid.

Romantilised suhted on 27. jaanuarini ideaalilähedased. Aasta algul võite armuda. Pingeid võib tekkida 17. novembrist 26. detsembrini. Vältige vaidlusi, arvestage partneri arvamust.

Sel aastal on esiplaanil asjalikkus. Vähkidel on oodata karjäärimuutust. Teist olenemata põhjustel võib ette tulla konflikte, mis võivad päädida töökoha kaotusega. Kui teid süüdistatakse ebakompetentsuses, muutute märtsis mässumeelseks ja käitute ettearvamatult.

Võimalik, et teile pakutakse uut töökohta ning haarate sellest kinni, mõtlemata, kas see on õige tegu. Paljud Vähid saavad aru, et on vaja proovida eri ameteid, ja hakkavad tegutsema uues valdkonnas. Kui olete loominguline töötaja, tõuseb tõenäoliselt aasta teisel poolel palk.

Ilmselt tuleb teil end erialaselt täiendada — eriti kui uus amet erineb varasemast.

Eriti hea on teha muudatusi veebruaris ja oktoobri algusest aasta lõpuni. Siis on soodne aeg tõusta karjääriredelil.

Kaootilisest tööaastast hoolimata on teie rahaasjad stabiilsed. Ressursse analüüsida ja investeeringuid teha on kõige parem 26. juunist 6. septembrini. Aasta jooksul olete suuteline säästma kopsaka summa. Teete läbimõeldud väljaminekuid ja oskate läbi saada vähesega. Leiate lisatöö või ajutise tööotsa, mille eest hästi makstakse.

Oktoobrist alates olete vastuvõtlik viirustele. Vältige ülepingutusi: selg ja põlved võivad füüsilise koormuse järel valutada.

Ei maksa mõtlematult reisida, eriti kui tegelete ekstreemspordiga. Hoidke lastel silm peal, sest nad võivad käituda ettevaatamatult.


LÕVI (23. VII — 22. VIII)

Sel aastal kipute jätma kodused tegemised tagaplaanile, sest teie aja hõivab kõik muu. Need muutuvad teile tähtsaks alles 5. oktoobrist. Leiate, et lahtised otsad on vaja kokku siduda, ning olete otsekohene.

Hoolite vanematest, võtate nende nõu kuulda ja teete ehk otsuse muuta midagi olulist, kaasates kogu pere. Võib juhtuda, et teie kodu vajab kiirremonti.

Periooditi olete tusane, kui kõik ei talita nii, nagu teie olete plaaninud. Rikute teiste tuju ning see võib vallandada tülisid.

Planeetide seis tekitab mõnel Lõvil soovi soetada kinnisvara või maad. Romantilised partnerlussuhted sujuvad. On õige aeg elukaaslasega probleemid selgeks rääkida ning tõenäoliselt suhted paranevad.

Partnerlussuheteks on eriti hea aeg 1. jaanuarist 14. veebruarini. Kui olete üksik, võite aasta algul armuda, kuid te ei taha, et teie vabadust piirataks, sestap ei tasu püsisuhet loota.

Lastega saate hästi läbi ja tegelete nendega rohkem kui tavaliselt. Lõbustustest hoolite novembri algul ja 11. detsembrist aasta lõpuni. Ilmselt kutsutakse teid üritustele, vastuvõttudele, teatrisse ja külla. Võib-olla korraldate ka ise koosviibimisi.

11. juunist alates leiate tõenäoliselt uusi sõpru ning vanadega on suhted siirad. Kindlasti annavad nad head nõu ja aitavad. Ühtlasi võite teie toetada neid. Pole välistatud, et sõber soovitab teile hea töökoha.

Kuna tööd on ohtralt, ei tohiks teil rahamuret olla. Kulutate ennekõike enda peale. Võtke väljaminekud kontrolli alla ning vältige laene.

Juulis sündinud Lõvidel võib tekkida ühisvara pärast lahkarvamusi või raskusi pangalaenu maksmisega.

Ametialaselt on tähtis aasta esimene pool. Ilmselt on teil palju tööd, ent õnneks on teil jõudu sellega hakkama saada. Leiate ehk senises ametis võimaluse kasutada oma loomingulist potentsiaali ja organisaatorivõimeid.

On tõenäoline, et teile pakutakse meeldivat lisatööd. Nii mõnigi Lõvi võib leida uue ametikoha, kus saab end rohkem realiseerida. Pole võimatu, et see võimalus avaneb teises linnas või riigis.

Mõni Lõvi leiab, et on õige aeg luua oma firma. Miks mitte, aasta on selleks soodne. Valige partneriks usaldusväärsed inimesed. Need ei pea olema südamesõbrad, kuid elukaaslasega võite arvestada.

Töötutel soosivad muudatusi ennekõike märts ja mai. Suvel ja aasta teisel poolel tõmbute tagasi ning annate endale hingetõmbeaega. Võimalik, et võtate ette reisi eksootilisse riiki.

Tervis on stabiilne, kuid mõni vana viga võib tunda anda. Ärge üle pingutage, sest liigesed on tundlikud ega talu koormust. 17. novembrist 26. detsembrini võivad teid vaevata peavalu ja angiin.


NEITSI (23. VIII — 22. IX)

Tänavu sobib uut kodu soetada või praegust muuta. Agar ümberkorraldaja olete oktoobris ja novembri esimesel poolel ning aasta lõpul, mil soovite perega ühiselt toimetada.

Isegi kui olete esimestel kuudel jagelnud, siis nendel nädalatel hoiate kokku ja otsustate kõike ühiselt. Ka vanematega suhtlete sagedamini, aitate neid ning nemad toetavad teid. Kui teil on aed, rajate sinna midagi erilist või teete ümberkorraldusi.

Sõpradega on läbisaamine hea, kuid osa suhteid katkeb. Võib-olla olete hakanud liiga tihti vaidlema ja tülitsema. Selekteerimine kestab juulini.

Juulis, augustis või septembri algul on tõenäoline, et leiate uue sõbra. Sel ajal võite mõnd head kaaslast aidata või temalt nõu saada.

Lastega suheldes olete õiglane, ent liiga põhimõttekindel. 8.—27. jaanuarini on hea aeg nendega kontakti saada, ent 17. novembrist 26. detsembrini valitseb oht muutuda pealetükkivaks.

Lõbustustest te eriti ei hooli. Eraelu sujub kenasti, olete ehk tavalisest romantilisem ning kaaslasega õrn. Sel aastal võite armuda. Eriti lembeküllaseks kujunevad jaanuari teine pool ja veebruar.

Rahaasjad hoiate rea peal. Augustis sündinud leiavad, et tuleks elada säästlikumalt, septembri Neitsid raha pärast ei muretse. Mõelda tasub investeerimisele või kinnisvara soetamisele. Tehingud tõotavad tulu, liiati kui need sõlmitakse septembris või oktoobris.

Aasta esimesel poolel töö sujub. Olete kohusetundlik ja usin. Novembris võidakse teid koondada või loobute ehk ise ametist.

11. juunist algavad töös ja karjääris muudatused. Nagu nõiaväel muutute toimekaks ja teil on põhjust olla endaga väga rahul. Teed võib sillutada täiendusõpe.

Septembris ja oktoobris kasvab võimalus, et tänu sõpradele terendab silmapiiril tasuv töökoht usaldusväärses firmas.

Aasta teine pool tõotab pakkuda tööst rahuldust. Saate suurepärase kontakti töökaaslastega. Ülemustel ei pruugi jääda teie usinus märkamata ning pingutused saavad tasutud.

Mõni Neitsi leiab töökoha teises riigis. Tõenäolised on ametikõrgendused ja palgalisa. Sujuvad eelkõige ametid, milles on palju suhtlemist, vastutust ja kirjatööd. Ei maksa imestada, kui teile pakutakse noorte kolleegide juhendamist.

Tervis on hea, kui mitte arvestada stressi ajel tekkivaid kõhuhädasid. Veebruari teisel poolel võib ette tulla vereringehäireid või alakeha närvivalusid. Hoidke jalgu, eriti hüppeliigest. Aasta algul vältige külmetamist.


KAALUD (23. IX — 23. X)

Kodune elu kulgeb tavapäraselt. Remondiks või juurdeehituseks sobivad aasta algus ja lõpp. Lähedastega on läbisaamine korrektne ja toetav, jälgite, et kõik oleks harmooniline. Vanemate tervis ja heaolu on teile tähtsad. Ehk on suhetes vajaka soojusest, sest emotsioonid jäävad asjalikkuse varju.

Lastega olete vaba ning võite nendega sõbraks saada. Usaldusliku vahekorra loote jaanuaris ja veebruaris. Siis olete liikuv ja võtate osa kultuuriüritustest.

Romantilised suhted kulgevad tormiliselt: on üllatuslikke kohtumisi, võite armuda. Uus kallim on eriline ning armusuhe kujuneb kauniks.

Suhtes on aeg teha muudatusi: üllatage partnerit ja korraldage pööraseid ettevõtmisi. Kiretu kooselu võib teie initsiatiivil lõppeda. Enne otsustavat sammu mõelge hoolikalt.

Sõpradega olete otsekohene. Kui teid on alt veetud, jääb mõni inimene teie elus edaspidi tagaplaanile. Olenemata teie enda soost ja vanusest leiate tõenäoliselt vanema meessoost kaaslase, kes jääb teiega pikaks ajaks. Sõprus naistega võib läbida puhastustule.

5. oktoobril algab periood, mil muretsete, kuidas ots otsaga kokku saada. Rahanappus võib tekitada masendust. Võimalusel pidage raamatut, millesse märgite sissetulekud ja väljaminekud, sest ainult nii on võimalik aasta lõpuks plussi jääda.

Nõu võivad anda elukogenud inimesed. Raha tuleb juurde, kuid vähehaaval. Mida vähem te raha pärast muretsete, seda rohkem hakkab Saturn sissetulekuid suurendama.

Teenimiseks ja kõrvaltöö leidmiseks on hea aeg augusti lõpust oktoobri alguseni ning novembri teine ja detsembri esimene pool.

Enamik Kaalude esindajaid on selgeks mõelnud, kuhu oma karjääriga välja jõuda tahavad. Olete ehk tundnud end mahasurutuna ja alahinnatuna ning see on vajutanud pitseri teie enesehinnangule.

Töös ja karjääris toimuvad muudatused võimaldavad edaspidi rahuldada suhtlemisvajadust ning rakendada organiseerimisvõimet ja kogemusi.

Kui olete töötu, tekib teil hiljemalt augustis uus võimalus ning soodne aeg kestab sügise lõpuni. Detsembri teine pool kujuneb edukaks neile, kes töötavad panganduses või kinnisvaraäris.

Planeetide seisu tõttu on teie tervis muutlik. Mõnda haigust kipute ehk endale ette kujutama. Välja võib lüüa tõbi, mille diagnoosimisega on tükk tegemist. Ravimite suhtes olete tundlik.


SKORPION (24. X — 22. XI)

Alates 5. oktoobrist muutub mõni Skorpion tõsiseks, hakkab oma võimetes kahtlema, annab tujudele vaba voli ja võib langeda depressiooni. See juhatab sisse perioodi, mil tahate kehtivaid süsteeme muuta ja kaalute oma tulevikku.

Need aastad kujunevad teie elus kindlustumise ajaks. Aastalõpumeeleolud võivad teid esialgu segadusse viia, kuid pikapeale saavutate stabiilsuse.

Skorpion oskab hoida koduse elu rahuliku: igaüks tegeleb oma asjadega ega piira teiste tegemisi. Vanematega käite läbi nii palju kui vaja. Sugulaste ja naabritega puutute kokku tähtpäevadel.

Lastega suhtlemine sobib teile, oskate ennast nendega ühele lainele häälestada, olete hooliv ja kaitsete neid. Valitseb oht neid ära hellitada.

Vaba aega täidate kultuuriüritustega. Kui teie süda on vaba, võite armuda. Romantilised suhted kulgevad tõusujoones 11. juunini. Arvestate teineteist ja kui ongi probleeme, lahendate need aasta esimesel poolel.

Sõpradega suhtlemine tiheneb pärast 3. juulit. Kindlasti on läbikäimist septembris ja oktoobris. 3. juulini võite mõne sõbraga tülli pöörata. Enne kui vaenlastena lahku minna, mõelge, kas poleks mõistlik lahkhelid klaarida.

Skorpionidel tuleb stabiilne tööaasta. Kes tahab vahetada ametikohta või eriala, teadku, et parim aeg on juulist augustini. Teie ettevõtmisi saadab edu, kui valdkond on infotehnoloogia, ettevõtluse organiseerimine või õpetamine. Kasuks tuleb keeleõpe.

Loomingulist tööd tegevatele Skorpionidele kujuneb viljakaks september. Kui tahate end proovile panna ja otsite tulusat teenistust, olge aktiivne aasta teisel poolel. Häid pakkumisi võite saada tuttavatelt.

Raha ei ole teile kõige tähtsam. Kipute liiga palju kulutama või teisi abistama.

Tahate ehk paigutada raha fondidesse või leiate võimaluse teenida lisa hooajatöödel. Selleks on hea aeg novembris ning aasta algul ja lõpul. 7. oktoobrist 17. novembrini kontrollige sääste.

Ärge pange tervist proovile. Ülepinge võib põhjustada peavalu, mis ei allu ravimitele. Haigustele võivad olla vastuvõtlikud kõrvad — hoiduge külmetamast. Ühtlasi laske kontrollida hambaid. Kasuks tuleb mõõdukas sportimine.


AMBUR (23. XI — 21. XII)

Kodus olete soe ja sõbralik ning oskate muuta pereelu hubaseks. Hoolitsete kõigi eest, ka vanematega on läbisaamine hea. Lastega olete rõõmsameelne ja mõistev ning oskate organiseerida toredaid ühisüritusi.

Kõige selle juures ei maksa muutuda liiga vabameelseks ega minetada distsipliini. Osake hoida tasakaalu.

Vaba aja sisustamisega saate hästi hakkama. Leiate võimaluse reisida eksootilisse riiki. Teile sobib füüsiline tegevus, eelkõige sportimine. Võib-olla korraldate tuttavate ja sõpradega toredaid ettevõtmisi või hakkate tegelema hobiga, millest olete unistanud. Võite armuda või flirtida.

Armusuhted on korras. Eriti hea aeg on pärast 11. juunit, mil õnnestub lahendada mõni erimeelsus. Aasta lõpul muutub teie kooselu kvaliteet. Kes on üksik, võib leida endale aasta teisel poolel kaaslase.

Kui tegelete suurte loomadega, olge ettevaatlik, et nad teid ei vigastaks. Võib-olla tuleb teil külastada kedagi kinnises asutuses, nagu haiglas, hooldekodus või vanglas.

Sõpradest on kasu ning aitate vajadusel neid. Eriti lähedased on suhted novembris ja oktoobris. Võite sõlmida tutvuse, millest areneb kindel sõprus.

Olete optimistlik ja saate hakkama, kui raha napib. Võib-olla otsite huvitava lisatöö. Eriti soodne on rahaasju ajada jaanuaris ja 17. novembrist aasta lõpuni. Siis sobib ühtlasi agaralt otsida tasuvamat töökohta.

Töö ei lähe libedalt 3. juulini. Ehk tehakse firmas muudatusi või on see sattunud raskustesse. Nii töökaaslaste kui ülemustega on suhted pingelised.

Kui olete juht, on teil üliraske otsuseid langetada, sest see suurendab pingeid. Mõni Ambur kipub ehk väsima ja hakkab otsima uut töökohta. Aasta esimesel poolel ei õnnestu seda leida, proovige õnne septembris või oktoobris.

Ametialane edu sõltub teie natuurist ja sellest, kas suudate otsustaval hetkel õigesti käituda. Uuel ametikohal võidakse teid proovile panna.

Hiljemalt 5. oktoobrist jälgige hoolega, et kõik ettevõtmised oleksid seaduslikud. Pahatahtlik kaaslane võib teie mainet kahjustada.

Tervis on hea. Kui oletegi tõbine, paranete tõenäoliselt enne juunit. Ülekaalulistel annab dieet häid tulemusi.


KALJUKITS (22. XII — 20. I)

Kodune elu ähvardab tulla kaootiline. Läbisaamine pereliikmetega pole päikseline, kuid tormiks ka ei kisu. Kainelt mõeldes oskate luua mõnusa õhkkonna.

Võimalik, et võtate perega ette toredaid üritusi. Teete üksteisele üllatusi ja tunnete rõõmu, kui hästi läheb. Kui tekib vajadus vahetada elamispinda, püüdke teha seda veebruaris või aprillis, just siis tõotab tulla põnev idee või pakkumine.

Tänu süsteemsele mõtlemisele oskate pingeid maandada ja kodusest elust energiat ammutada. Rahulolu pakub kodus või aias muudatuste tegemine.

Pereliikmete ja naabritega on suhted suurepärased. Hoolite üksteisest, abistate, kui vaja, ja korraldate kokkutulekuid.

Olete hea vanem ja lapsed oskavad seda hinnata. Pühendate neile palju aega. Võimalik on pere juurdekasv.

Seltskondlik elu on aasta esimesel poolel sündmusterohke: külaskäigud, kultuuriüritused, reisimine, looduses viibimine ja sportimine. Kui veidigi aega jääb, tegelge meelishobidega.

Partnerlussuhted kulgevad tavalist rada. Tunnete puudust romantikast. Kui tahate tuua suhtesse värvi, tehke seda juunis ja augustis. Pühenduge teineteisele, minge koos reisima.

Kui olete üksik, võite tutvuda teise endataolisega ning teie kohtumisest võib areneda püsisuhe.

Rahamure painab aeg-ajalt, kuid kuni hakkama saate, olete rahulik. Teil on oskus nurisemata toime tulla vähesega. Jaanuaris ja veebruaris võite leida lisatöö. Laenata ei ole hea, kuid kriitilises olukorras võite pöörduda palvega hea sõbra või vanemate poole.

Töös ja karjääris on pingelisi ajavahemikke 5. oktoobrini, sest Saturn veeretab teie teele takistusi. Miski ei liigu nii, nagu soovite, teile kuhjatakse tööd juurde ning peate, hambad ristis, pingutama. Õhtuti olete tülpinud ja väsinud.

Kui näete, et midagi ei muutu, võiksite hakata otsima teist töökohta. Parim aeg selleks on septembri algusest aasta lõpuni.

Need, kes töötavad ettevõtte juhtkonnas, mõtlevad pingsalt, kuidas firma kriisist välja tuua. Suhted töökaaslastega on segased ja mõistlik oleks pingutada kõigi heaolu nimel. Tulemuslikem aeg on juunist oktoobrini.

Kui olete töötu, tehke ametikoha leidmiseks pingutusi juunist oktoobrini. Sõpradele võite loota novembris ja detsembris, nende abi aitab teil järjele saada.

Aasta teine pool on helgem ja meeleolu paraneb. Ei tee paha, kui hakkate juba aasta algul mõtlema enesetäiendusele. Eriti hästi edeneb täiendusõpe septembris ja oktoobris.

Kui teil pole kindlat eriala või haridustee on katkenud, olete täis õpiindu aasta algusest juulini. Tudengitel sujuvad sel ajal õpingud.

Tervis peab kenasti vastu. Kui põete kroonilist haigust, võiksite alustada ravi 11. juunil, aga tõenäoliselt paranete ise. Hea on teha tervisesporti. Juunis võib olla kõhuvalupäevi. Enamjaolt on vaevused tingitud ületöötamisest või konfliktist.


VEEVALAJA (21. I — 18. II)

Kodune elu kulgeb hästi 11. juunini. Suuri muudatusi te interjööris ei tee ja uusi tutvusi ei sõlmi, kuid naudite väikeses seltskonnas viibimist.

Hädapärased pisitööd saavad tehtud. Kui armastate aias nokitseda, leiate aega sellekski. Abistate vanemaid ja suhtlete nendega tihedalt.

11. juunist keskendute lastele või lapselastele. Aktiivsemaks muutub seltskondlik elu. Hakkate ehk tegema sporti või käima kultuuriüritustel. Tihti organiseerite neid ise.

Kui teie amet eeldab vabaajaürituste korraldamist, olete edukas ja teiega ollakse rahul.

Romantilised suhted on haripunktis. Üksikuid võib saatus kellegagi kokku viia. Püsisuhe kulgeb tavalist rada. Olete liiga passiivne, et ennast kaaslasele pühendada, aga ei katkesta hapuks läinud suhteid.

26. juunist 1. septembrini üritate iga hinna eest oma õigusi kehtestada.

6. septembrist 3. oktoobrini vajate õrnust, hellust ja armastust ning olete valmis pakkuma seda ka partnerile. See on aasta kõige romantilisem aeg.

Rahaasjad on kõikuvad, kuid te saate hakkama. Kui tegelete loomingulise tööga või töötate firmas, kus on palju suhtlemist, võite rahasüste saada 14. jaanuarist 8. veebruarini, 14. veebruarist 2. märtsini ja 23. märtsist 17. aprillini. Tõenäoline on loteriivõit või kelleltki tulev abi. Rutiinile võivad vaheldust pakkuda kõrvaltööd. Laenamismõte heitke peast.

Töö- ja ärivaldkonnas on oodata suuri muudatusi. Kindlasti olete tööst väsinud või on see muutunud teile vastumeelseks.

Kui hakkama saate, võite töölt lahkuda. Välistatud pole ka koondamine. Selles mõttes on ohtlik aeg 23. augustist 7. oktoobrini. Kui see peaks juhtuma, ei maksa põdeda: tuleb aeg, mil tehakse parem pakkumine või turgatab teile pähe väärt idee.

Aeg-ajalt võite teha juhutööd, kuid ainult sellist, mis pakub pinget, ja siis, kui saate sellega kedagi aidata.

Uus aeg, mil teie elus toimuvad muudatused, tuleb 5. oktoobril ja kestab kaua. See võib alata vana töö nurkaviskamisega. Ehk peate pikalt kaaluma, mida alustada või jätkata. Peate ehk midagi juurde õppima.

Tervis võib olla muutlik, kuid tõsised hädad teid ei kimbuta, kui hoidute ülepingutustest, toiduga liialdamisest ja traumadest. Juunis võib tekkida seedehäireid. Hoiduge rohkest päevitamisest.

KALAD (19. II —  20. III)

Kodune elu on huvitav ja soovid täituvad. Teis pulbitseb soov teha ümberkorraldusi. Eriti tähtsal kohal on kodu 11. juunist aasta lõpuni.

Valitseb oht lapsi hellitada. Suurepärane aeg järglastega kontakti saada on juunis ja augustis. Suvel on oodata pere juurdekasvu.

Suvi sobib ringi liikumiseks, lõbutsemiseks, sportimiseks. Võimalik, et Kalad armuvad. Senistesse suhetesse on sel ajal hea lisada hellust ja kirge. Riidu ei ole näha, kui just kooselu ei ole ammendunud. Kui otsustate selle katkestada, kulgeb see suvel pahandusteta.

Sõpradele võite loota, vajadusel abistate üksteist palumatagi. Võimalik, et leiate vastassoost sõbra.

Mõni Kala otsustab ennast täiendada. Oktoobrist alates on aeg  õpingud käsile võtta. Valite ehk eriala, millest unistasite lapsena. Õppima asumine on Kaladele tänavu tähtsaim ülesanne. Seejuures ei tohi oma võimeid alahinnata. Kui vaja, paluge julgustust lähedastelt.

Rahamuret te ei tunne, sest saate hakkama ning raha tuleb ja läheb tihti ootamatult. Paraku ei oska te säästa, kuigi seda oleks mõistlik teha. Suurte ostude puhul pidage nõu teistega, vastasel korral võite impulsiivselt rumala tehingu sõlmida.

8. veebruarist märtsi lõpuni on kasulik koostada eelarve. See on hea aeg, mil võite leida võimaluse raha teenida. Kui olete kirjanik, ärimees või reisikorraldaja, on see periood edukas. Ühtlasi võite siis juttu teha palgatõusust.

Töö ja karjäär on keerulised. Kalad on hajameelsed ja boheemlaslikud, ent leiavad tegevuse, mille eest neile üllatuslikult hästi makstakse. Võimalik, et tekib soov kellegi eest hoolitseda. Sobib taimedega tegelemine.
Aasta algul ja lõpul pühendute ühele tööle — olgu see senine ametikoht või mõni projekt. Kasutage aega usinasti, sest järgmisel aastal ei pruugi te enam nii hästi hakkama saada.

7. oktoobrist 17. novembrini võite tunda, et selline hüplemine ei anna teile midagi ning kui võite ülemustega riidu minna või töökoha kaotada. Kui olete ülemus, võib teie asutusel olla raskusi.

Tervis on üsna hea, kuid peate haigusi ennetama. Hästi sobivad veeprotseduurid ning palju tuleb viibida värskes õhus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles