Kodumaised turistid täitsid Viljandi hotelle

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui pealinn saab rõõmustada rohkete välisturistide üle, kes aastavahetust Tallinna veetma tulevad, siis Viljandi kahte suuremasse hotelli jõudis vaid seltskond soomlasi.

«Meil olid kõik eestlased,» sõnas Grand Hotel Viljandi vastuvõtujuht Krista Varm ja lisas, et täidetud olid kahesed toad ja osa üheseid.

Varmi sõnul on see olukord täiesti loomulik, sest üksinda uut aastat hotelli enamasti vastu võtma ei minda. «Suuremaid seltskondi ei olnudki,» lausus ta ning lisas, et kõige rohkem oli koos kuus inimest, kes käisid ka pärismusmuusika aidas.

Grand hotellis oli aastavahetusel 65 külalist ja nad peatusid seal ühe öö.

Samalaadne olukord valitses ka hotellis Centrum, kuhu administraator Anneli Bergmanni sõnul võeti enamasti kahekohalisi tube üheks ööks.

«Põhiliselt olid eestlased, aga külalisi tuli ka Soomest,» rääkis ta. Hotelli 56 kohast oli hõivatud kolmandik, millest omakorda kolmandik oli soomlaste käsutuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles