Operatiiv­teenistuja­tele tuli aasta rahulikult

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilehommikusel Viljandi haigla arstide koosolekul võtsid meedikud aastavahetuse kokku sõnadega, et see möödus erakorralise meditsiini osakonnale ja kiirabile võrdlemisi rahulikult.

«Olid mõned raketiõnnetused, neist kaks kergemat ja üks veidi raskem,» lausus Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee.

30. detsembrist 2. jaanuarini pöördus erakorralise meditsiini osakonda 108 patsienti. «Seda tehti rohkem öösiti ja kui raketiõnnetused välja arvata, olid mured tavapärased, nagu kõhuvalu, erinevad traumad ja hingamisteede probleemid,» ütles Valdvee.
Viljandi kiirabi tegi 55, Suure-Jaani oma 16 ja Abja oma 19 väljasõitu.

Päästjad kustutasid reedest pühapäevani maakonnas kolm tulekahju ning eemaldasid Paistu vallas Kassi külas teelt murdunud puid.

Ka politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri vanempressiesindaja Agu Lalli sõnul oli möödunud nädalavahetus neile rahulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles