Viljandi apteegid on kaitsemaskidest tühjaks ostetud (2)

Copy
Viljandi Maksimarketi Apotheka proviisor Eha Peet ütles, et kaitsemaskid on apteegist ära ostetud ja ka hulgilaost ei ole neid juurde tellida.
Viljandi Maksimarketi Apotheka proviisor Eha Peet ütles, et kaitsemaskid on apteegist ära ostetud ja ka hulgilaost ei ole neid juurde tellida. Foto: Elmo Riig

Laupäeval, 1. veebruaril polnud Viljandis avatud apteekidest enam kaitsvaid maske osta. Männimäe Selveri, Paalalinna Maksimarketi ning Centrumi ja Uku keskuse apteegis olid need töönädala sees läbi müüdud, otsas olid ka Benu apteekide varud. Maske pole apteekidel võimalik ka juurde tellida, sest hulgilaodki on tühjad.

Mulgi Marketis tegutseva Benu apteegi klienditeenindaja Hanna-Liisa Einla sõnutsi oli apteegis esmaspäeval inventuur ning siis oli müügil veel neli pakki kaitsemaske. Igas pakis on 50 meditsiinilist maski, nii et nädala ajaga on neid apteegist ostetud 200. "Hulgilaost ei ole võimalik praegu juurde tellida," nentis Einla, "maskid said otsa juba paar päeva tagasi."

Maksimarketis asuva Apotheka töötajad Ave Raitma ja Eha Peet rääkisid sama: nädala alguses neil maske veel müügil oli, ent praeguseks on kõik nii koroona- kui muude viiruste hirmus ära ostetud ja ka hulgilaod on tühjaks tellitud. "Juba nädala sees oli hulgiladu täiesti tühi ja polnud võimalik juurde tellida. Me pakume müügiks ainult ühte sorti kaitsemaski ja seda pole võimalik kuskilt juurde tellida," märkis Peet.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles