Suurte meeste mängud korvpalli madalamas liigas

Priscilla Õmblus
Copy

Teist liigat peetakse üldjuhul hüppelauaks esiliigasse, mis on omakorda hüppelaud kõige suuremasse mängu. Mõnikord juhtub aga nii, et suurte mängude mehed tikuvad madalamatesse liigadesse ja löövad seal elu hoogsamalt käima. Just nõnda on läinud Viljandimaa praeguses korvpallikeskuses Kolga-Jaanis.

Eesti korvpallimeistrivõistluste tugevuselt kolmandas liigas, teisisõnu Saku teises liigas teeb sel hooajal 12 võistkonna seas kaasa ka Kolga-Jaani koondunud Viljandi valla esindusmeeskond Eesti Maavara / Baltic Agro, kuhu kuulub nii siinset korvpalli koorekihti kui kaugema kandi nimekaid mängijaid.

«Meil on äärmiselt kokkuhoidev ja karismaatiline võistkond, kuhu on kokku sattunud eredaid talente, noori tahtmist täis mehi ja tasakaaluks kapaga kogemust,» iseloomustas satsi selle eestvedaja Joel Paal. «Tiimis on praegu ikkagi Viljandimaa parimad kossumehed. Ja see, missugune korvpallipidu pannakse kodumängudel püsti, pakub palju emotsioone mängijatele endale ja loodetavasti ka kõigile pealtvaatajatele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles