Viljandi vallavanem läheb «varumehena» vastuvõtule

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Mullu oktoobris kohtus vallavanem Alar Karu president Kersti Kaljulaidiga Muraka farmis. Pildil on nende vahel Muraka peremees Karmo Männik.
Mullu oktoobris kohtus vallavanem Alar Karu president Kersti Kaljulaidiga Muraka farmis. Pildil on nende vahel Muraka peremees Karmo Männik. Foto: Marko Saarm

Ugalas peetava vabariigi aastapäeva peo kutsed saadeti välja juba mitu nädalat tagasi, esmaspäevaks ei olnud ükski kolmest Viljandimaa vallajuhist seda saanud. Teisipäeval kella 16 ajal jõudis Viljandi vallavanema Alar Karu e-postkasti kutse, mis oli mõeldud rahvakultuuri keskust juhtivale Kalle Visterile.

«Kirjutasin presidendi kantseleile vastu, et nad on aadressiga eksinud. Varsti tuli sealt kiri, kus teatati, et kõik on korras, ning saadeti kutse mu enda nimega,» kõneles Alar Karu.

Paraku seisis manusesse lisatud kutsel, et oma tulekust tuleb teada anda 27. jaanuariks, aga käes oli juba 28. jaanuar. Tõsi, kirjas endas oli märgitud, et osalemisest palutakse teatada 31. jaanuariks. Lisaks vallavanema kohustele täidab Alar Karu Viljandimaa omavalitsuste liidu esimehe kohuseid, aga presidendi kantselei sellest teadlik ei olnud. Kui Alar Karult küsiti, kuidas teda vastuvõtul esitleda, siis täpsustas ta ka selle fakti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles