Viljandi Tulevikus hakkab mängima Nikita Komissarov

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Keskpoolkaitsja Nikita Komissarov täiendab sel hooajal Tuleviku jalgpallimeeskonda.
Keskpoolkaitsja Nikita Komissarov täiendab sel hooajal Tuleviku jalgpallimeeskonda. Foto: Viljandi jalgpalliklubi Tulevik

Viljandi Tulevik ja Eesti valitsev jalgpallimeister Tallinna FC Flora leppisid kokku 19-aastase andeka keskväljamängija Nikita Komissarovi mängijaõiguste andmises Viljandi klubile.

"Tean, et Tulevik on minu tegemistel juba pikemat aega silma peal hoidnud. Loodan, et täidan ootused," ütles Komissarov Viljandi Tuleviku edastatud pressiteate vahendusel. "Meeskond on toetav, mind on siin kiiresti omaks võetud ja kokkumäng võistkonnaga paraneb iga treeninguga. Tahan tänavu klubi heaks palju tööd teha ja siinsele publikule rohkem võite pakkuda, kui see Tulevikul eelmisel aastal õnnestus."

Tuleviku esindusmeeskonna peatreener Sander Post ei teinud saladust sellest, et soovis Komissarovit oma meeskonda juba mullu.

"Nikita sobib meie mängujoonisesse, ta on osav, tehniline ja hea väjakunägemisega mängija, keda meie keskväli ja ründeliin väga vajavad," lausus Post.

Ründav keskpoolkaitsja Nikita Komissarov on Tallinna Legioni jalgpalliklubi kasvandik, kes liitus FC Flora noortesüsteemiga 2018. aastal. Mullu juulis siirdus ta laenule FC Kuressaarde ja tegi seal oma kõrgliigadebüüdi, kerkides kohe meekonna põhikoosseisu, kus püsis hooaja lõpuni.

Eri vanuseklasside noortekoondistes on Komissarov Eestit esindanud 16 korral ning löönud ühe värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles