Koopapimedusest valgusesärasse ehk Kolga-Jaani põhikooli spordisaal sai uue valgustuse

Priscilla Õmblus
Copy
Kolga-Jaani põhikooli spordihoone sai uue valgustuse. Kooli kehalise kasvatuse õpetaja ja piirkonna spordikorraldaja Teet Meeritsa sõnul võib seda saali pidada nüüd maakonna parima valgustusega saaliks.
Kolga-Jaani põhikooli spordihoone sai uue valgustuse. Kooli kehalise kasvatuse õpetaja ja piirkonna spordikorraldaja Teet Meeritsa sõnul võib seda saali pidada nüüd maakonna parima valgustusega saaliks. Foto: Marko Saarm

"Enne oli siin nagu karukoopas, sama pime. Nüüd võiks öelda, et valgustus on parem kui Tartu ülikooli spordihoones," lausus Kolga-Jaani piirkonna spordikorraldaja Teet Meerits Kolga-Jaani põhikooli spordisaalis, viidates sinna äsja paigaldatud uuele valgustusele.

Tõepoolest, valgus oli nii ere, et siinkirjutaja hommikust saadik silmanurgas istunud uni sai pühitud samal hetkel, kui saal kirkalt särama lõi. Küsimusele, kas võib väita, et maakonna säravaima valgustusega saal on nüüd Kolga-Jaanis, vastas Meerits rahulolevalt: "Nii võib öelda küll."

Senisest paremaks muudab spordisaali valgustuse seegi, et nüüd on laes 24 leedlampi. "Enne olid hõõglambid, sai saali soojaks," sõnas Meerits muiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles