Lumeta talvel ei taheta isegi soodushinnaga suuski

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Velomoto kaupluse töötajad (vasakul) Raido Roman, Timo Tints ja Jaanus Tasane tõdevad rohelisel maal, et suusailma pole ning lund eeldava talikauba vastu tuntakse huvi äärmiselt vähe.
Velomoto kaupluse töötajad (vasakul) Raido Roman, Timo Tints ja Jaanus Tasane tõdevad rohelisel maal, et suusailma pole ning lund eeldava talikauba vastu tuntakse huvi äärmiselt vähe. Foto: Elmo Riig

Tulevikku vaatavatel talvesõpradel oleks just praegu mõistlik osta uued suusad, sest hallikasrohelise talve tõttu on lumise ning külma aja varustuse hinnad siin-seal alla lastud. Kõikjalt head pakkumist siiski ei leia.

Kaupluse Velomoto müügikonsultant Timo Tints ütles, et alanud aastal pole ühtki paari suuski ega muud asjakohast varustust müüdud, aga läinud aasta lõpus üht-teist siiski kaubaks läks.

«Meenub, et jõulude ajal osteti ühele koolilapsele täiskomplekt suusavarustust: suusad, kepid, saapad ja klambrid,» lausus ta. «Kui mälu ei peta, on sel hooajal ostetud veel paar-kolm paari suusasaapaid. Seegi oli jõulude paiku, kui meil oli jõulukampaania.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles