Müügimehe visiit pani politseisse helistama

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Külmemal ajal kannab päästeameti järelevalveinspektor tumedat jopet ning näitab kohapeal alati ametitõendit. Pildil on Krista Kruus.
Külmemal ajal kannab päästeameti järelevalveinspektor tumedat jopet ning näitab kohapeal alati ametitõendit. Pildil on Krista Kruus. Foto: Marek Kiik

Reede pärastlõunal tekitas Viljandis Valu­oja puiestee korteriühistus segadust turvafirma G4S müügimehe külaskäik. Väidetavalt oli suitsuanduri pakkuja esitlenud ennast päästeameti inspektorina, tekkinud kahtlused andsid ühele korteriomanikule alust sellest ühistu esimehele teada anda ja too kutsus politsei.

Valuoja puiestee 18 korteriühistu esindaja Marika Jõgisalu sõnul helistas talle reedel enne kella kolme üks eakas korteriomanik, kel väidetavalt oli külas käinud inspektor, kes oli kontrollinud suitsuandurit, ning omanik tahtis teada, kas inspektoril oli tulek korteriühistuga kokku lepitud. Külaline oli teinud märkuse suitsuanduri asukoha pärast ning jättis sellega korteriomanikule usaldusväärse mulje. Kahtlusi tekitasid aga väidetava inspektori punane vormirõivastus ning see, et ta suundus edasi naabermajja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles