Maadlusjärelkasv tõi lahe tagant kaks medalit

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Teele-Helena Palu (punases) jõudis Eesti ja Soome juunioride meistrivõistlustel finaali. Foto on tehtud mullu 10. Maalehe turniiril.
Teele-Helena Palu (punases) jõudis Eesti ja Soome juunioride meistrivõistlustel finaali. Foto on tehtud mullu 10. Maalehe turniiril. Foto: Jaanek Lips

Nädalavahetusel maadlesid juuniorid Porvoos Eesti ja Soome ühistel meistrivõistlustel ning Viljandi Tuleviku klubist naasid Teele-Helena Palu hõbe- ja Kevin Kreedemann pronksmedaliga. Meeskondlikus arvestuses kordas Tulevik mullust tulemust, jäädes kahe Eesti ja ühe Soome klubi järel neljandaks.

Tuleviku noormees Kevin-Rainer Suuder (57 kg) paraku eelmise aasta edu korrata ei suutnud. Ta alustas tiitli kaitsmist tehnilist ülekaalu tähistava 10:0 võiduga soomlase Veeti Laakso vastu, kuid pidi teises ringis tunnistama teise soomlase, Hyvinkää maadlusklubi esindaja Miska Vanamo 12:2 paremust. Alagrupis saavutatud teine koht viis viljandlase otse pronksikohtumisele kolmanda Soome konkurendi Niko Hyvöneniga, aga tolle peale tema ramm ei hakanud ning leppida tuli neljanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles