Maadlusjärelkasv tõi lahe tagant kaks medalit

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Teele-Helena Palu (punases) jõudis Eesti ja Soome juunioride meistrivõistlustel finaali. Foto on tehtud mullu 10. Maalehe turniiril.
Teele-Helena Palu (punases) jõudis Eesti ja Soome juunioride meistrivõistlustel finaali. Foto on tehtud mullu 10. Maalehe turniiril. Foto: Jaanek Lips

Nädalavahetusel maadlesid juuniorid Porvoos Eesti ja Soome ühistel meistrivõistlustel ning Viljandi Tuleviku klubist naasid Teele-Helena Palu hõbe- ja Kevin Kreedemann pronksmedaliga. Meeskondlikus arvestuses kordas Tulevik mullust tulemust, jäädes kahe Eesti ja ühe Soome klubi järel neljandaks.

Tuleviku noormees Kevin-Rainer Suuder (57 kg) paraku eelmise aasta edu korrata ei suutnud. Ta alustas tiitli kaitsmist tehnilist ülekaalu tähistava 10:0 võiduga soomlase Veeti Laakso vastu, kuid pidi teises ringis tunnistama teise soomlase, Hyvinkää maadlusklubi esindaja Miska Vanamo 12:2 paremust. Alagrupis saavutatud teine koht viis viljandlase otse pronksikohtumisele kolmanda Soome konkurendi Niko Hyvöneniga, aga tolle peale tema ramm ei hakanud ning leppida tuli neljanda kohaga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles