Vahe ja võigas lugu sellest, kuidas pervert miljoneid dollareid sai

Triin Loide
, reporter
Copy
"Pommuudise" parim osa oli ülitugev näitlejatöö. See silus nii mõnedki stsenaariumi puudused.
"Pommuudise" parim osa oli ülitugev näitlejatöö. See silus nii mõnedki stsenaariumi puudused. Foto: Forum Cinemas

«Pommuudis» üks peategelane ja nii-öelda pahalane Roger Ailes sündis 1940. aasta 15. mail ning just tema seisis suuresti Richard Nixoni, Ronald Reagani, George H. W. Bushi, Donald Trumpi ja New Yorgi linnapea Rudy Giuliani edu taga. Samuti ladus just tema 90-ndatel oma töntsakate, aga kavalate sõrmedega kokku Foxi uudistekanali, mille väärtust on keeruline kokku arvutada, sest hiidkontserni eri harud ulatuvad üle kogu planeedi.

Ka Gretchen Carlson ja Megyn Kelly on päriselt olemas ning neid kolme inimest ühendavad Fox ja suletud kabinetiuksed. Kui Roger Ailes parajasti justkui mängeldes miljardeid kokku ei ajanud, selle maailma vägevatega ei suhelnud ja miljoneid heategevuseks ei annetanud, siis kutsus ta tihtipeale naissoost alluvaid endaga vestlema. Uksed pandi vahepealt kinni, et oleks … diskreetsem.

Enamasti jäi asi vestlemisest kaugele, sest Ailesi huvitas vähe, mida tema miniseelikus alluvatel öelda oli. Ta oli nimelt väike vastik pervert, kellele meeldis oma võimupositsiooni ära kasutada ja naisi lihtsa valiku ette seada: lasku nüüd põlvili ja ole tubli tüdruk või sa ei tööta selles äris enam mitte kunagi ning parim, mida sa loota võid, on miinimumpalgaline uudisteankru koht kuskil oma koduosariigi kolmandajärgulises uudistekanalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles