Teatrikohvikus saab kohtuda Terje Pennie ja Garmen Taboriga

Üllar Priks
, reporter
Copy
Terje Pennie ja Garmen Tabor Ugala 100. hooaja avapeol.
Terje Pennie ja Garmen Tabor Ugala 100. hooaja avapeol. Foto: Heigo Teder

Ugala 100. hooajal kord kuus teatrikohvikus korraldatavatel hubastel jutuõhtutel kohtuvad publiku juuresolekul kaks trupi liiget, kes teineteist intervjueerivad ja seeläbi teatritöö telgitaguseid paotavad. Sarja kolmas kohtumine on teisipäeval, 21. jaanuaril kell 18. Seekordne vestluspaar on näitleja Terje Pennie ja teatrijuht Garmen Tabor.

9. jaanuaril tähistas Ugala näitleja Terje Pennie oma 60. sünnipäeva. Olles Viljandi teatrisõpradele küll tuttav juba varasemate lavatööde kaudu, tegi ta koosseisulise näitlejana Ugalas oma esimese rolli alles kolm aastat tagasi Liis Aedmaa autorilavastuses "Emadepäev", mis on publikumenukina seniajani mängukavas ja läheneb etenduste arvult juba sajale. Samuti saab Penniet näha Ugala lavastustes "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus" ning "Lotomiljonärid".

Läinud aasta suve hakul sai Ugala teatri uueks juhiks varem näitleja ja pedagoogina tuntud Garmen Tabor. Näitlejatöö pole aga Garmenil unarusse jäänud ja muusikalisõprade rõõmuks näeb teda Ugala möödunud aasta kõige menukamas lavastuses "Once", mida mullu vaatas enam kui 19 000 inimest.

Lisaks partnerlusele teatrilaval on Terje ja Garmen aastaid olnud ansamblikaaslased omaaegses Draamateatrist võrsunud kandleküttebändis Eluõied.

Teatri pressiteade lubab, et tuleb põnev vestlusõhtu, kus Garmen intervjueerib Terjet ja Terje vastab Garmenile samaga. Loomulikult saab ka publik päevakangelastele küsimusi esitada.

Vestlusõhtu on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles