Euroopa ühe parema burgeri retsept pärineb Viljandist

Priscilla Õmblus
Copy
Reisisait The Big Seven järjestas Euroopa burgerid. Viljandi juurtega VLND Burgeri suupooline jõudis selles tabelis koguni neljandale kohale.
Reisisait The Big Seven järjestas Euroopa burgerid. Viljandi juurtega VLND Burgeri suupooline jõudis selles tabelis koguni neljandale kohale. Foto: Erakogu

Mainekas reisisait Big Seven Travel järjestas viiskümmend paremat Euroopa burgerit ning nende hulka mahtus ka Viljandi juurtega VLND Burgeri pakutav hamburger, mis jõudis koguni neljandale kohale.

"See oli tõele au andes väga ootamatu ja erakordselt positiivne üllatus," ütles üks VLND eestvedajaid Kris Süld. "Täna hommikul oli Big7Travel meeskonna kiri meie meilboksis ning et olime selle tabeliga varasematest aastatest kursis, olime kohe elevil, sest isegi viiekümne parema sees on juba super tunne olla. Ja siis hakkasin kerima ja kerima ja kerisin mööda kõigist oma lemmikutest burgerikohtadest ning mõtlesin juba, et midagi on sassi läinud ja meid ei olegi. Ja siis järsku, neljandal kohal, olime meie!"

Süld nentis, et tiim tegutseb küll kire ja pühendumisega, aga sellist kiitust oodata ei oleks osanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles