Just Viljandimaal saab enim kruusateid tolmuvaba katte

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Tänavu peaks maanteeameti andmeil tolmuvaba katte saama ka Viljandi–Metsküla tee, mille ääres elavate inimeste murest on Sakala aastaid kirjutanud. Eilsel vihmata päeval lükkas seal pinnast siledamaks teehooldusmasin.
Tänavu peaks maanteeameti andmeil tolmuvaba katte saama ka Viljandi–Metsküla tee, mille ääres elavate inimeste murest on Sakala aastaid kirjutanud. Eilsel vihmata päeval lükkas seal pinnast siledamaks teehooldusmasin. Foto: Marko Saarm

Valitsus uuendas riigiteede hoiukava ning selle järgi saab lähema nelja aasta jooksul tolmuvaba katte 15 Viljandimaal kulgevat riigiteed.

Maanteeameti andmeil tehakse seda tööd aastail 2020–2023 kogu Eestis ligikaudu 397 kilomeetri pikkuselt ja sealhulgas Viljandimaal peaaegu 70 kilomeetri jagu, mida on rohkem kui teistes maakondades. Viljandimaale järgneb Tartumaa, kus plaanis on tolmuvaba katte alla saada veidi enam kui 58 kilomeetrit kruusateid. Viimasel kohal selles pingereas on Hiiumaa napi 2,5 kilomeetriga, aga mitut maakonda kõnealuses nimekirjas polegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles