Randel Länts enam Viljandi linnavolikogusse ei kuulu

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
RMK nõukogu esimees Randel Länts.
RMK nõukogu esimees Randel Länts. Foto: Elmo Riig

Pikalt Viljandi linna volikokku kuulunud ja ka selle esimees olnud sotsiaaldemokraat Randel Länts alates käesolevast kuust volikogus enam ei jätka ning tema asendusliikmeks on määratud Gea Melin.

6. jaanuaril tehtud Viljandi linna valimiskomisjoni otsuses on kirjas, et Randel Länts on volikogust lahkunud seoses püsiva elukoha muutusega. Länts ise teemat lähemalt kommenteerima ei soostunud, vaid nentis lühidalt, et Viljandiga ei seo teda enam püsivalt miski ning sellest tulenes ka otsus volikogust lahkuda. 

Viimastel aastatel on Länts elanud ja töötanud pealinnas, kus on kommunikatsiooniettevõtte Miltton meeskonna liige. Kodulehel oleva info kohaselt liitus Länts Milttoniga 2017. aasta oktoobrikuus ning juhib valitsussuhete suunda. Aktiivses poliitilises elus on Länts osalenud viimased 20 aastat nii kohalikul, riiklikul kui ka Euroopa Liidu tasandil. Ta on olnud Viljandi linnavolikogu esimees, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretär, ametnik Euroopa Parlamendi juures ja nõustanud mitmeid poliitikuid ning tunneb hästi poliitika köögipoolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles