Ettevõtjaid kutsutakse ettevõtluse akadeemiasse

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Käesoleval aastal jätkab oma tegevust ürituste sari "Ettevõtluse akadeemia". Sel kolmapäeval saavad huvilised kuulata loengut ekspordist.
Käesoleval aastal jätkab oma tegevust ürituste sari "Ettevõtluse akadeemia". Sel kolmapäeval saavad huvilised kuulata loengut ekspordist. Foto: Marko Saarm

Põhja-Sakala vald teatab Facebookis, et kõik ettevõtjad on kutsutud osa saama ürituste sarjast "Ettevõtluse akadeemia", mida korraldavad Viljandimaa arenduskeskus ja Park Hotell. Käesoleva aasta esimesel kohtumisel kolmapäeval, 15. jaanuaril Park hotelli restoranis Ormisson on teemaks "Ekspordiga alustamine – ajastus, strateegia valik ning teiste ettevõtete õppetunnid".

15. jaanuaril kell 16 algaval kahetunnisel koolitusel käsitletakse teemasid nagu ekspordiga alustamine, kasvustrateegia, sihtriikide ja turule sisenemise taktika valimine, edasise koostöö jätkamine. Seminari korraldab Kim Kišenja, kes nõustab partnerina kliente ettevõttes Excedea. Kišenja on üle kuue aasta töötanud rahvusvaheliseks saavate strateegiate väljatöötamisega, teinud turgude analüüse ning tegelenud partnerite otsinguga Euroopa ja Aasia riikides. Excedeas töötades on ta puutunud kokku erinevate valdkondade, olukordade ning klientide probleemidega, mis on aidanud luua ekspordist suuremat pilti. Oma kogemusele toetudes toob Kišenja ​välja peamised kogemused ja olukorrad, millest lähtuda ekspordiga alustamisel.

Kord kuus aset leidvad "Ettevõtluse akadeemia" loengud toovad kohalikele ettevõtjatele koju kätte oma ala parimad praktikud ja tipud nii Eestist kui lähiriikidest. Igal kohtumisel keskendutakse erinevale teemale, tööstuse automatiseerimisest inimeste motiveerimiseni, enesearengust finantsjuhtimiseni. Sarjast leiavad endale huvipakkuvat nii kogenud ettevõtjad kui lihtsalt majandushuvilised. Kooskäimiste peamine eesmärk praktiliste kogemuste vahetamine ja kontaktide loomine.

"Ettevõtluse akadeemia" loengutel osalemine on tasuta. Et kohtade arv on piiratud, on vaja end kirja panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles