Oodatakse Viljandimaa vapimärgi kandidaate

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandimaa vapimärk
Viljandimaa vapimärk Foto: Oodatakse Viljandimaa Vapimärgi Kandidaate Viljandimaa Omavalitsuste Liit Ootab Viljandimaa  Vapimärgi Kandidaate, Ettepanekute Esitamise Tähtaeg On 2

Viljandimaa vapimärk on Viljandi maakonna kõrgeim autasu Viljandimaal püsivalt elavale inimesele, kes on oma töö ja tegevusega maakonna arengule eriti silmapaistvalt kaasa aidanud. Vapimärgi asutas Viljandi maavalitsus Eesti Vabariigi 85. sünnipäeva auks. Seni on vapimärgi pälvinud 17 Viljandimaa väärikat inimest, viimati elupõline põllumajanduse arendaja Arvo Veidenberg.

Viljandimaa omavalitsuste liit annab teada, et ettepaneku vapimärgi andmiseks võivad teha kõik inimesed ja organisatsioonid. Taotluses tuleb märkida kandidaadi ees- ja perekonnanimi, tegevusala, teenete kirjeldus ja andmed esitaja kohta. Ettepanekuid kandidaatide kohta oodatakse postiaadressil Vabaduse plats 4, Viljandi, 71020, Viljandimaa omavalitsuste liit märgusõnaga "Vapimärk" või e-aadressil vol@vol.ee.

Viljandimaa vapimärgi andmise otsustab vapimärgi nõukogu. Vapimärk antakse pidulikult üle Viljandimaa omavalitsuste liidu esimehe ja Kaitseliidu Sakala maleva pealiku vastuvõtul 23. veebruaril, kui tähistatakse Eesti Vabariigi 102. sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles