Ugala valis parimateks näitlejateks Aarne Soro ja Laura Kalle

Alice Lokk
, reporter
Copy
Ugala valis parimaks meesnäitlejaks Aarne Soro ja naisnäitlejaks Laura Kalle. Ülesvõtted lavastustest "Surmkindlad asjad siin elus" ja "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi".
Ugala valis parimaks meesnäitlejaks Aarne Soro ja naisnäitlejaks Laura Kalle. Ülesvõtted lavastustest "Surmkindlad asjad siin elus" ja "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi". Foto: Maris Savik

Ugala teater tähistas esmaspäeval koos praeguste ja endiste ugalalastega teatri sajandat sünnipäeva. Õhtu oodatuimaks osaks kujunes kolleegipreemiate kätteandmine. Möödunud aasta parimad selgusid tavapäraselt majasisesel hääletusel.

Parimaks lavastajaks valisid kolleegid Andres Noormetsa lavastustega «Surmkindlad asjad siin elus», «Ruth» ja «Lotomiljonärid».

Parima meesnäitleja tiitli pälvis Aarne Soro, kes mängib lavastustes «Surmkindlad asjad siin elus», «Etturid» ja «Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus». Parimaks naisnäitlejaks osutus Laura Kalle, keda saab näha lavastustes «Once», «Etturid», «Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus» ning «Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi».

Eripreemia «Särav suts», mis antakse välja eriliselt meeldejääva kõrvalosa, väikerolli või muu lavalise ülesastumise eest, pälvis Martin Mill.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles