Layk otsib uusi omanikke

Üllar Priks
, reporter
Copy
Stuudiokohvik Layk kostitas külalisi soojemal ajal ka õues.
Stuudiokohvik Layk kostitas külalisi soojemal ajal ka õues. Foto: Erakogu

Kunstiinimeste ja taimetoitlaste seas populaarsust kogunud Viljandi stuudiokohvik Layk otsib ostjat. Kohviku Facebooki lehel kiidetakse selle head asukohta ning väljakujunenud klientuuri. Konkreetseid summasid kuulutuses ei mainita, vaid huvilisi kutsutakse läbi rääkima.

Layk tegutseb Viljandis Turu tänaval endise Vilma hoone kõrval ning on paljudele kesklinnas töötavate inimeste lõunasöögipaik. Suviti on ka õue suurte tammede alla lauad-toolid sätitud. Pakkumiste seas on alati olnud ka taimseid toite ning kohapeal valminud küpsetisi.

Layki omanik Karolina Lehtma ütles Sakalale antud kommentaaris: "Oleme üles ehitanud unikaalse atmosfääriga kohviku, mis on hästi käima läinud. Me ei taha oma kliente hüljata ja seetõttu anname kellelegi võimaluse jätkata meie visiooni sama pühendumuse, kvaliteedi ja ambitsiooniga, me ise aga tahame teiste projektidega tegelda. Et juba esimeste tundidega tuli mitu päringut, võime loota, et saame valida mantlipärija mitte ainult enda, vaid ka klientide huve silmas pidades. Jaanuari lõpus kutsume kõiki toredale peole, et tähistada Layki ühe peatüki lõppu."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles