Viljandi neiu kaotas Moskvas napilt finaalmängu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi tennisist Brit Martin pürgis Venemaal Himkis peetaval Tennise Europe U14 vanuseklassi Super kategoria turniiril üksikmängus finaali.
Viljandi tennisist Brit Martin pürgis Venemaal Himkis peetaval Tennise Europe U14 vanuseklassi Super kategoria turniiril üksikmängus finaali. Foto: Elmo Riig

Viljandi tenniseklubi kasvandik Brit Martin kaotas napilt Moskva eeslinnas Himkis peetud Tennis Europe U14 vanuseklassi Super kategooria turniiri.

Finaalis kaotas Martin endast aasta nooremale venelannale Viktoria Milovanovale 4:6, 6:1, 3:6.

Teise kohaga lõppenud turniiril oli Martin üksikmängus neljanda asetusega tennisist. Esimeses ringis oli ta vaba ning teises ringis oli ta selgelt üle Valgevene esindajast Anastassia Šarmetist 7:6 (5), 6:0. Seejärel alistas Martin Venemaa esindaja Anastassia Jaštšenko 6:3, 2:6, 6:4. Veerandfinaalis mängis Martin kohaliku Ksenja Logviniga ja alistas ta 6:2, 6:2. Poolfinaalis võitis Martin täna venelannat Darja Šadtšnevat 6:3, 6:4.

Omaealiste Euroopa edetabelis oli Martin enne turniiri algust 40. kohal. Praegu pole veel teada, kui kõrgele kohale Viljandi neiu tõuseb. Teada on, et superkategooria turniire peetakse aasta jooksul vaid viis ning seal antakse teiste võistlustega võrreldes kõrgemaid punkte.

Järgmine superkategooria turniir algab 27. jaanuaril Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles