Korduvalt joobnuna veokeid juhtinud mees saadeti vangi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Alkomeeter
Alkomeeter Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Korduvalt joobes juhtimise eest karistatud, juhiloata jäetud ja purjus peaga sõitmise eest korra vangiski istunud 55-aastane mees tabati detsembri keskel taas joobnuna suure veoki roolist ning kohus saatis ta aastaks ja neljaks kuuks vanglasse.

55-aastast Veljot on kohus korduvalt joobes juhtimise eest karistanud ning kümmekond aastat tagasi pidi ta seetõttu ka üheksa kuud vangis istuma. Ka vahepealsetel aastatel oli mehel joobes juhtimisega sekeldusi, kuid sellele vaatamata töötas ta autojuhina, kuigi oli tabatud mitmel korral kriminaalses joobes haagisega veoki roolist.

2019. aasta veebruari algul karistas kohus Veljot 10 kuu pikkuse tingimisi vangistusega, sest ta juhtis kriminaalses joobes olles Scania haagisega veokit. Lisaks võttis kohus mehelt juhiloa, kuid juba mõni kuu hiljem tabati ta juhtimas sõiduautot. Selle eest määras kohus Veljole 1652-eurose karistuse.

15. detsembril jäi mees taas kriminaalses joobes politseile vahele. Seekord juhtis ta suurt Volvo veokit.

Kaks päeva hiljem otsustas kohtunik, et Veljol tuleb minna aastaks ja neljaks kuuks vanglasse, Ta peab maksma 469 eurot kohtukuludeks ning olema kümme kuud juhiloata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles