Nimekas vilistlane tuli oma teose esitlusele

, muusikaõpetaja
Copy
Tauno Aints lõpetas 1998. aastal Viljandi kultuurikolledži levimuusika erialal, juhendajateks Evald Raidma ja Guldžahon Jussufi, ning 2004. aastal muusika- ja teatriakadeemia kompositsiooni erialal cum laude, juhendajateks Lepo Sumera ja Helena Tulve.
Tauno Aints lõpetas 1998. aastal Viljandi kultuurikolledži levimuusika erialal, juhendajateks Evald Raidma ja Guldžahon Jussufi, ning 2004. aastal muusika- ja teatriakadeemia kompositsiooni erialal cum laude, juhendajateks Lepo Sumera ja Helena Tulve. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Detsembris oli Viljandi baptisti koguduse kirikus kultuuriakadeemia segakoori ja Viljandi muusikakooli puhkpilliorkestri ühine kontsert. Vaheldusrikas kava sisaldas jõuluteemalisi laule, tuntud rahvaviiside seadeid ja helilooja Tauno Aintsi teost «Hosianna».

Kõigepealt näitasid oma oskusi koorijuhina neljanda kursuse koolimuusika tudengid. Ainekavade mahu vähendamise ja kokkuliitmise ajastul on hea meel tõdeda, et on säilinud õppurite võimalus dirigeerida ka ehtsat koori, mitte ainult seina klassiruumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles