Alex Roosalu jätkab karjääri Viljandis

Alice Lokk
, reporter
Copy
Alex Roosalu jätkab karjääri Viljandi Tulevikus.
Alex Roosalu jätkab karjääri Viljandi Tulevikus. Foto: Koit Nagel

Viimasel kahel hooajal laenulepinguga Viljandi Tulevikus keskpoolkaitsja ja keskkaitsja rolli täitnud Alex Roosalu alustab uut hooaega Tulevikus. Ta lükkas tagasi Tallinna klubide pakkumised ning tõmbab algaval hooajal Tuleviku särgi selga klubi täieõigusliku mängijana.

Viljandi Tuleviku kodulehel on kirjas, et 2018. aasta hooajal Tallinna FCI Levadiast laenulepinguga Tulevikku asunud Roosalu oli 2017. aastal Tallinna klubis küll sümboolse mõneminutilise kõrgliigadebüüdi teinud, kuid Premium Liiga põhitegijate hulka sai ta alles Viljandis. Nii 2018. kui 2019. aastal jooksis ta kollasärkide eest murule 29 mängus, mängides vastavalt 2222 ja 2331 minutit.

Head esinemised Tuleviku eest mängides taasavasid Roosalule vahepeal kinni vajunud noortekoondise ukse ning nii pälvis ta lõppenud aastal U-21 koondises mänguaega seitsmes kohtumises, nende hulgas võidumängudes Kasahstani ja Läti üle ning viigimängudes Ukraina ja Makedoonia noortekoondisega.

"Viljandi on mulle koduseks muutunud ja poisid on omad. Ma ei näe mingist põhjust siit lahkuda," ütles Alex Roosalu, põhjendades loobumist Tallinna klubide pakkumistest. "Oleme siin tänavu kokku saanud parema meeskonna kui kunagi varem."

Mängumees avaldas lootust algaval hooajal mõned kõrgliiga väravad saada. "Soovime tänavu kindlasti suuri klubisid hammustada," kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles