Purjus juht vingerdas Paalalinnas

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Alkomeetrisse puhus lõppenud nädalavahetusel 208 autojuhti ning 206 neist olid kained.
Alkomeetrisse puhus lõppenud nädalavahetusel 208 autojuhti ning 206 neist olid kained. Foto: Dmitri Kotjuh

Laupäeval kella 17 ajal tõmbas Paalalinna kooli juures inimeste tähelepanu kahtlaselt liikuv Toyota, mis vingerdas teeperve ja telgjoone vahel. Politsei tabas auto roolist 67-aastase joobes mehe.

Politsei sai laupäeval teate pealtnägijalt, kes oli märganud teel vingerdavat autot. Teataja võttis end kahtlaselt liikuvale autole sappa ning jagas telefonitsi korrakaitsjatele infot, kuhu too liigub.

Korrakaitsjad peatasid ohtlikke manöövreid teinud Toyota Kaare poe lähistel ning tuvastasid selle 67-aastasel juhil alkoholi tarvitamise tunnused. Ta kõrvaldati roolist ning toimetati jaoskonda.

Jõulude ja aastavahetuse vahele jääv nädalalõpp kulges politseile üsna rahulikult. Kolme päeva vältel oli 29 väljakutset, millest neli oli tehtud perevägivallajuhtumi pärast.

Arestikambrisse toimetati kainenema kaks inimest, üks reedel ja teine pühapäeval. Neljale jalakäijale kinnitas politsei kuueserva helkuri, et nad autojuhtidele paremini nähtavad oleksid.

Kogu maakonnas sai alkomeetrisse puhudes kainuskontrollides osaleda 208 autojuhti. Neist kahel tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused, nad kõrvaldati roolist ning nende suhtes alustati väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles